Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Untouchable

zaterdag 12 mei 2018

In de nacht van 12 mei is een hengstveulen van Untouchable geboren. Moeder Thursday v.Gasper x Novil Hero, heeft zelf verdienstelijk in de sport gelopen, en drie van de oudste  nakomelingen van Mr.Blue doen het ook heel goed, o.a. Ever No Clever Blue is 1.50m./spr. met Phillip Lever (Aus) en Enrique Blue is 1.50m./spr. met Patrik Spits (Bel) en Eleonore Blue is 1.40m./Spr. met Anouk de Proft.

Merrieveulen van Ultimo van ter Moude

donderdag 10 mei 2018

10 mei Hemelvaartsdag in de avond is een groot merrieveulen van de Grand-Prix hengst Ultimo van ter Moude geboren. Moeder is de 6 jarige Hortensia v.Contendro I x Cassini I deze komt uit dezelfde stam als o.a. VDL Group Cassanova Z v.Chellano Z 1.45m-spr, VDL Group Cavaro v.Ol Metta ZZ-spr/1.35m en VDL Group Ernest v.Diamant de Semilly 1.45m-spr.

Merrieveulen van De flor III Z

donderdag 10 mei 2018

Het tweede veulen in de vroege morgen van 10 mei, is een merrieveulen van De Flor III Z. Moeder is Cascaja v.Feingeist x Memelruf. Dit is een halfzus van EK eventing CCI2* Cappuccino TSF v.I-Punkt van Ben Leuwer, en de Bonte bij het Trakkenerverband goedgekeurde Contrieu v.Michelangelo is ook een halfbroer van Cascaja.

Hengstveulen van Marko van Spieveld

donderdag 10 mei 2018

Vroeg in de morgen van 10 mei is een hengstveulen van Marko van Spieveld v.Arko III  x Quasimodo van de Molendreef, deze jonge BWP hengst is aangewezen, maar door een peesblessure heeft hij zich niet onder het zadel kunnen laten zien. moeder is Kiss Me van de Watering v.Darco x Quidam de Revel.

Hengstveulen van For Ferrero

donderdag 10 mei 2018

Net na middennacht op 10 mei is een hengstveulen van de verrichtingskampioen Kwpn van het najaarsonderzoek 2017 For Ferrero geboren. Moeder is de 4 jarige Ster Voorlopig Keur Prok merrie Jirenda v.De Niro x Rousseau, zij behaalde op de merriekeuring 80 punten voor beweging. Haar moeder Wirenda was Brabants Kampioen op de Centrale Keuring.

Terug naar boven