Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Vitalis

dinsdag 8 mei 2018

Net na middennacht op 8 mei is een merrieveulen van Vitalis geboren. Moeder is de Elite merrie Herrera v.Furstenball x Sando Hit. Haar volle broer Invito was aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Hun moeder Santana van Hof Olympia is ZZL dressuur.

Merrieveulen van I'm Special de Muze

maandag 7 mei 2018

In de avond van 7 mei is een merrieveulen van I'm Special de Muze geboren, moeder is Callandina PP v.Canturo x Granus. Callandina PP is een halfzus van de KWPN hengst Padinus. Moeder van Callandina en Padinus was Ladina zij was Sport en 1.50m/Springen.

Hengstveulen van Flipper d'Elle

maandag 7 mei 2018

In de middag van 7 mei is een hengstveulen van Flipper d'Elle geboren. Moeder is de Sport ZZ-spr/1.35m Sully des Etisses v.Kannan x Muguet du Manoir, 3 halfbroers van de merrie zijn 1.40m/spr. waarvan Love de Etisses v.Quidam de Revel bij SF is goedgekeurd. Twee andere halfbroers van Quidam de Revel zijn Never des Etisses 1.60m/spr. en Kingdom is 1.50m/spr.

Merrieveulen van Johnson

maandag 7 mei 2018

Vroeg in de morgen van 7 mei is de Prokmerrie Beukenvallei's Betty Boop v.Furst Heinrich x Contango bevallen van een heel mooi zwart merrieveulen van Johnson. Twee halfbroers van de merrie zijn in de Z1 en Z2 geklasseerd. En uit de grootmoeder komen verschillende goede springpaarden.

Hengstveulen van Douglas

zondag 6 mei 2018

Laat in de avond van 6 mei is een groot hengstveulen van Douglas geboren. Moeder is de 5 jarige Isabel B v.Stakkato x Quidam de Revel. Uit deze merriestam komen o.a. Fantasy Blue v. Mr. Blue 1.30m/spr en Linsabelle Rouge v.Linton 1.40m/spr.

Terug naar boven