Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Secret

woensdag 2 mei 2018

In de vroege morgen van 2 mei is een heel stoer sterk hengstveulen van de Sezuan zoon Secret geboren, dat is de hengst die vorig jaar op basis van een fimpje van 20 seconde in korte tijd heel populair werd bij vele fokkers. Moeder van het veulen is Kamara HS v.Polarion x Lehndorf.

Merrieveulen van Totilas

woensdag 2 mei 2018

In de nacht van 2 mei het 2e veulen geboren, dit keer weer een merrieveulen van Totilas, maar wat het zo bijzonder maakt is dat de moeder een Arabo Fries is, Topspeed Uniek haar vader Yk Maximus is een Arabier en haar moeder is een afstammeling van de Fries Fetse 349. Vorig jaar is het volle zusje ook hier geboren, ook precies dezelfde bevalling, als een krachtexplosie brengt Uniek  haar veulens ter wereld, je moet snel zijn om de vliezen van het hoofdje te halen.

Merrieveulen van Just Wimphof

woensdag 2 mei 2018

In de nacht van 2 mei is een merrieveulen van de De Niro zoon Just Wimphof geboren. Moeder is de Elite Sportmerrie Zeminka v.Sir Sinclair x Lancer II ze liep zelf Z2 dressuur, halfbroers Othello v.Corleone liep PSG/Inter I en Future Music v.Jazz loopt ZZL, en uit de tweede en derde generatie komen meerdere paarden die hoog in de springsport hebben gepresteerd.

Merrieveulen van Halifax van het Kluizerbos

dinsdag 1 mei 2018

In de nacht van 1 mei is een merrieveulen van Halifax van het Kluizerbos v.Heartbreaker geboren. In 2013 werd Halifax als 6 jarige Belgisch Kampioen en in 2017 staat hij op nr 1 van de Wereld, samen met zijn ruiter Lorenzo de Luca. Moeder van het veulen is de 4 jarige Jessica v.Numero Uno x Cento, deze komt uit de Bryolieta stam waar al vele springpaarden zijn voortgekomen.

Hengstveulen van For Pleasure

zondag 29 april 2018

Het tweede veulen in de nacht van 29 april is een hengstveulen van For Pleasure. Moeder is de 4 jarige Janowla v.Kannan x Owaola v.Indoctro. Owaola de grootmoeder van het veulen, maakte haar internationale springdebuut onder Piet Raymakers sr. In 2007 werd Owaola overgenomen door Tim Lips en maakte ze de overstap naar de eventing, en ze werden in 2010 Nederlands Kampioen Eventing.

Terug naar boven