Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Arezzo

zondag 29 april 2018

In de nacht van 29 april is een hengstveulen van Arezzo VDL geboren. Moeder is de schimmelmerrie Cina To Jo Pe Hoeve Z v.Chuck Z x Voltaire. Ook deze merrie heeft bijna een jaar gedragen, wat wel nodig is geweest voor het veulen, maar hij doet het heel goed verder.

Hengstveulen van A Big Boy

woensdag 25 april 2018

In de voormiddag van 25 april is een hengstveulen van A Big Boy geboren. A Big Boy is een internationale springhengst van Kannan x Cash. Moeder is Zarina M v.Lupicor x Calypso I, zij is Sport en heeft op Z/1.30m gesprongen. Haar zoon Daimont M v.Numero Uno is 3e bez. KWPN en is 1.45m/spr.

Merrieveulen van Desperado

dinsdag 24 april 2018

In de avond van 24 april is een merrieveulen van de Grand Prix hengst Desperado geboren. Moeder is Z1 dressuur merrie Wynona v.San Remo x Rossini, grootmoeder was Elite Sport Prestatie merrie Jolika, hieruit komen o.a. ook Estee Lauder v.Santano PGS/Inter I en Zinedine Zidane v.Stedinger ZZL.

Merrieveulen van Non Stop

zondag 22 april 2018

Vroeg in de avond van 22 april is een merrieveulen van Non Stop geboren. Moeder is Camilla v.Contender x Lennon. Uit deze merrie komen al drie Internationale springpaarden. Darco Scheefkasteel Z is 1.55m/Spr. Volle zus Indy van Koten is 1.45m/Spr. en vorig jaar naar Emaerika verkocht, en Darco II Z is 1.40m/Spr.

Hengstveulen van Spartacus

zondag 22 april 2018

Het tweede veulen in de nacht van 22 april is een hengstveulen van Spartacus uit Elite Sport 1.30m Spr. Bodessa v.Lord Z x Peter Pan, in eerste instantie lag de merrie, maar toen het er op aankwam ging ze staan en ging staande persen, het enige wat je dan kan doen is het veulen opvangen om de val te breken. Halfbroer van de merrie Allstar v.Oklund is 1.60m/springen.

Terug naar boven