Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Brunetti Z

zondag 22 april 2018

In de nacht van 22 april is een hengstveulen van Brunetti Z geboren, ook een hele zware bevalling voor Princes v.Praktiker x Faveur, na aankomst in de stal een Red Bag Delivery geconstateerd, we hadden het hoofdje wel snel uit de merrie, maar het zware veulen bleek toch wel in ademnood, maar in de loop van de dag bleef hij wel goede reflexen houden, en om hem nog meer kansen te geven is besloten hem naar een Intensive Care Kliniek te brengen.

Merrieveulen van Jakarta

zaterdag 21 april 2018

21 april om 8.30 uur is een merrieveulen van Jakarta geboren, moeder is de Elite merrie Erona v.Andretti x Negro. de 2 jaar oudere zus van Erona, Corona v.Tuschinski doet het uitstekend in de sport en is met Kate Wiggings PGS/Inter I geklasseerd. Uit deze moederlijn loopt ook Axel v.Sandreo verdienstelijk Grand Prix dressuur met Grete Püvi uit Estland.

Hengstveulen van Don VHP Z

vrijdag 20 april 2018

Vroeg in de morgen van 20 april is een hengstveulen van Don VHP Z geboren, deze zoon van Diamant de Semilly vormt sinds ongeveer drie jaar een combinatie met Harrie Smolders, en is sinds vorig jaar beschikbaar voor de fokkerij. De moeder van het veulen is Vencedor H v.Oklund x Damiro, nakomeling Gibsy v.Cardento is ZZ-spr/1.35m geklasseerd.

Merrieveulen van Johnson

vrijdag 20 april 2018

Via een draagmerrie is in de nacht van 20 april een merrieveulen van Johnson geboren. De eigen moeder is de Elite Sportmerrie Randy-Star v.Lancet x Chornos, zij liep Grand Prix/Inter I, ook haar volle broer Wendel loopt op dat niveau. Halfzus Zamira v.San Remo ook Grand Prix/Inter I, is gisternacht hier ook bevallen. Twee halfbroers van Houston en Olivi zijn Z2 en ZZL geklasseerd.

Hengstveulen van Apache

donderdag 19 april 2018

Elite Sportmerrie Zamira v.San Remo x Chronos is net na middennacht op 19 april bevallen van een groot hengstveulen van Apache. Zamira heeft het zelf heel goed gedaan in de sport, zij liep Grand Prix/Inter I, ook haar halfzus Randy-Star en halfbroer Wendel beide van Lancet liepen PSG/Inter I. Twee andere halfbroers van Houston en Olivi zijn Z2 en ZZL dressuur.

Terug naar boven