Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Quasimodo van de Molendreef

maandag 16 april 2018

In de nacht van 16 april is weer een hengstveulen van Quasimodo van de Molendreef geboren. Het is de tweelingbroer van de op 9 april geboren Quasimodo. Moeder is Nababette Z v.Nabab de Rêve x Casper, nadat de merrie gespoeld was bleken er twee embryo's te zijn wat twee mooie veulens heeft opgeleverd.

Merrieveulen van I'm Special de Muze

vrijdag 13 april 2018

Laat in de avond van 13 april is een merrieveulen van I'm Special de Muze geboren. De Moeder is 1.50m springpaard Abbervail Amber v.Douglas x Chairlift, haar volle broer Abbervail Lightning loopt internationaal 1.60m-Spr. beide met Claudia Verburgt, haar ouders fokte deze twee paarden en nog een 1.50m-spr en 1.45m-spr. uit Abbervail Stella v.Chairlift, dit is weer een volle zus van Abbervail Dream, deze ruin was ook 1.60m springen geklasseerd.

Merrieveulen van Cornet Obolensky

vrijdag 13 april 2018

Vroeg in de morgen van 13 april begon de bevalling van de pas 3 jarige Katatzi LN v.Kannan x Heartbreaker, een mooi merrieveulen van Cornet Obolensky werd geboren, omdat de merrie als 2 jarige zo groot en slap was, werd besloten om haar al zo vroeg te dekken, het is mooi om te zien dat zo'n jong paard op deze manier zo snel volwassen word.

Hengstveulen van Andiamo de Semilly

vrijdag 13 april 2018

Een paar uur later dan Orange-Fire, net in de nacht van 13 april ging het alarm van haar kleindochter Indira Z v.Indorado x Rebel I Z, ook uit haar werd een hengstveulen geboren dit keer van Andiamo de Semilly, deze komt ook uit de Silverbridgestam, waaruit al meer dan 30 springpaarden voortkomen die tussen de 1.30m en 1.60m springen uitkomen.

Hengstveulen van Aganix du Seigneur

donderdag 12 april 2018

In de avond van 12 april is een heel mooi getekend hengstveulen van Aganix du Seigneur geboren uit Stermerrie Orange-Fire v.Jimtown x Pantheon xx, deze merrie komt uit de Silverbridge stam, waar vele internationale springpaarden zijn voortgekomen o.a. Nelson Z v.Noureyev 1.60m, Reboso LS v.Dollar de la Pierre 1.60m, Boris v.Quantum 1.50m, Ad Nouvelle Europe Z v.Nelson Z 1.60m en zo nog vele meer.

Terug naar boven