Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Furstenball

zondag 11 maart 2018

Al heel de dag veel onrust in het lijf van Chicky R v.Olivi x Balzflug, toch het tweede veulen voor haar, maar het leek wel of ze alles wilde tegenhouden, als het dan eindelijk 11 maart om 0.15uur begint lijkt het wel een explosie, binnen een minuut is het veulen geboren, ze heeft dan ook nog hevige naweeën gehad. Grootmoeder van dit veulen is de Balzflug merrie Malibu deze was ZZZ-dressuur.

Merrieveulen van Indian Rock

zaterdag 10 maart 2018

In de nacht van 10 maart is een merrieveulen van Indian Rock geboren. Moeder is de 7 jarige Reeve v.Don Schufro x Ragazzoni. Een volle zus van Reeve, Rebelle 5, loopt PSG/Inter I

Hengstveulen van High Shutterfly

maandag 5 maart 2018

In de vroege morgen van 5 maart is onze NMK merrie Ipwiths Ster Voorlopig Keur Prok v.Etoulon x Verdi bevallen van een zeer bloederig hengstveulen van High Shutterfly v.Sir Shutterfly x Chin Chin, het eerste veulen voor Ipwiths die ietswat heftig reageerde op de buikkrampen die ze kreeg direct nadat het veulen geboren werd, gelukkig werd dit snel beter toen ze contact kreeg met haar veulen.

Merrieveulen van United

zondag 4 maart 2018

Zondagavond 4 maart is een merrieveulen van United geboren, moeder is de net 3 jaar geworden Kamilla H v.Govenor x Uphill. Omdat de merrie zo groot was is ze als 2 jarige al gedekt, ze kwam hier als een groene puber binnen, maar is snel volwassen geworden, ze doet het super met haar veulen.

Hengstveulen van Vitalis

zondag 4 maart 2018

4 maart zondagvoormiddag is een hengstveulen van Vitalis geboren bij draagmerrie Beezie. De eigen moeder is een Elite merrie Nea's Jacky O v.Johnson x Donnerhall, deze merrie is met haar sportcarriere bezig. Beezie is een super instant mom.

Terug naar boven