Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Emerald van 't Ruytershof

zaterdag 30 juni 2018

In de nacht van 30 juni is de 4 jarige Janneke v.El Primero x Burggraaf, bevallen van een groot hengstveulen van Emerald van het Ruytershof.

Hengstveulen van Franziskus

woensdag 27 juni 2018

Heel vroeg in de morgen van 27 juni is draagmerrie Givenchy bevallen van een hengstveulen van Franziskus. Eigen moeder Elite Sport merie Nea Dolce Vita v.Donnerhall x Alabaster, zij heeft in de jonge jaren in de Brilliantring meegelopen.

Hengstveulen van Gasphar

zondag 24 juni 2018

In de nacht van 24 juni is een heel groot hengstveulen van Gasphar v.Berlin geboren. Moeder is de Elite merrie Elvira S v.Lupicor x Sit is one Out.

Hengstveulen van Hometown

vrijdag 22 juni 2018

In de avond van 22 juni is een heel groot chique hengstveulen van Hometown geboren. Moeder is de Oldenburger merrie Giva v.Samarant x Rubinstein I

Hengstveulen van Dettori

donderdag 21 juni 2018

In de vroege ochtend van 21 juni is een hengstveulen van Dettori geboren. Moeder van het veulen is de Voorlopig Keur Prok merrie Westside v.Rousseau x Flemmingh. Haar moeder is de halfzus van Grand Prix Sport merrie Vitana V v.Donnerhal, dat is de moeder van de KWPN hengst Cennin v.Vivaldi die ook Grand Prix loopt met Madeleine Witte.

Terug naar boven