Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Everdale

donderdag 12 april 2018

In de nacht van 12 april is een hengstveulen van Everdale geboren, uit de  Ster Prestatie merrie Nirande v.Ircolando x Almiro. Onlangs kwam deze merrie nog in het nieuws in de Paardenkrant, omdat haar dochter Charande v.L'Esprit de hoogste punten van 84.5 bij elkaar sprong in de IBOP van Asten. Nirande bracht van No Limit al twee internationale springpaarden Sacramento en Tyfoon. Met dit veulen is de dressuurrichting gekozen, wat een prachtig resultaat heeft opgeleverd.

Merrieveulen van Cicero van Paemel

woensdag 11 april 2018

In de ochtend van 11 april is een merrieveulen van Cicero van Peamel geboren. Moeder is de BWP merrie Lady Clarence v.Clarence C x Darco. Lady Clarence is een halfzus van Julysse v.Epleaser van 't Heike deze springt 1.45m met Charlotte Bettendorf. Uit deze moederlijn komen verschillende paarden die 1.45m en hoger zijn geklasseerd.

Hengstveulen van El Salvador

dinsdag 10 april 2018

Ook in de avond van 10 april begon de bevalling van (Bibi) Balafu de Tamerville v.Vancouver x Hugo, deze Ster merrie behaalde met de Ibop maar liefst 80 punten. Het veulen lag in eerste instantie op z'n rug, maar nadat deze gedraaid was werd hij vlot geboren.

 

Merrieveulen van Johnson

dinsdag 10 april 2018

In de avond van 10 april begon om 21.00uur de bevalling van Elite Preferente Ibop Sport Prok merrie Zita Fille d 'Evita S v.Sandro Hit x Ulft, er werd een groot merrieveulen van Johnson geboren, Zita zelf is Z2 dressuur, en drie van haar dochters zijn Elite, daarvan is  Ghitte Fille de Zita S ook nog eens ZZL dressuur.

Hengstveulen van Jakarta

dinsdag 10 april 2018

Een paar seconde na het merrieveulen van Vannan werd dus een hengstveulen van Jakarta geboren, uit Elite merrie Verro-Tetti v.Ferro x Goodwill, een zoon van Verro-Tetti, Cantano-Tetti v.Santano is PSG/Inter I, en een halfbroer Sergio-Tetti v.Kennedy was ZZL geklasseerd.

Terug naar boven