Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Extra

donderdag 7 juni 2018

Laat in de avond van 7 juni is via embryotransplantatie een hengstveulen van Extra geboren. Moeder is de Sport 1.50m/springmerrie Casana v.Carano x Cassini II. Vader Extra v.Berlin x Heartbreaker is internationaal 1.60m/spr. met Olivier Philippaerts, hij heeft de laatste week verdienstelijk de Global Tour gelopen in St Tropez en Cannes.

Hengstveulen van Farrel

donderdag 7 juni 2018

In de nacht van 7 juni is een hengstveulen van Blue Horse Farell geboren. Moeder is Stermerrie Silvana v.Gribaldi x Sultan. De volle broer van Silvana, Rabun loopt ZZ-L dressuur en halfzus Vivace v.Pacific is Z-spr/1.30m

Merrieveulen van Aganix du Seigneur

dinsdag 5 juni 2018

In de avond van 5 juni is een merrieveulen van Aganix du Seigneur Z geboren. Moeder is de 19 jarige Special Effect R v.Inspecteur x Dutchboy. Aganix du Seigneur Z is een succesvol internationaal 1.60m springpaard die vele goede resultaten heeft behaald met Jos Lansink, na een blessure moest Aganix noodgedwongen de sport verlaten.

Hengstveulen van Hennesey

dinsdag 5 juni 2018

In de ochtend van 5 juni is de voorlopig keurmerrie Tinka v.Lux x Candyboy bevallen van een hengstveulen van de dressuurhengst Hennesey. Na een verlossing van ongeveer een half uur kon het veulen eindelijk geboren worden. Uit deze merrielijn komen zowel spring- als dressuurpaarden uit in de hogere klasses. Halfbroer van de merrie Zidane v.Rousseau is Z2 dressuur en Valencia v.Tangelo v/d Zuuthoeve is ZZ-spr/1.35m.

Merrieveulen van Indian Rock

maandag 4 juni 2018

In de avond van 4 juni is een merrieveulen van Indian Rock geboren. Het eerste veulen voor de 5 jarige Ici Paris Sollenburg Ster D-OC v.Coverstory x Ferro. Ici heeft vele broers en zussen die hoog in de sport lopen, Winston Sollenburg v.OO Seven loopt PSG/Inter I en Dance4life v.Westenwind is ZZL-drs. En in ieder geval nog 3 Z2 en 2 Z1 dressuurpaarden.

Terug naar boven