Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Cornet Obolensky

donderdag 31 mei 2018

31 mei vroeg in de avond tegen 18.00uur is een merrieveulen van Cornet Obolensky geboren. De merrie Hope is High v.Mr. Blue x Peter Pan komt uit een hele goede sportstam, halfbroer Tuberthus v.Numero Uno is 1.60m-spr. en halfzus Kelly v/d Bisschop is Z-spr/1.35m met Ben Beevers.

Hengstveulen van Cornet Obolensky

woensdag 30 mei 2018

In de avond van 30 mei is een hengstveulen van Cornet Obolensky geboren, moeder is Flin de Landetta Z v.Flipper d'Elle x Corrado I, de een jaar oudere halfbroer My Forever v.For Pleasure is internationaal 1.60m-spr. 2e bezichtigings hengst KWPN, en goedgekeurd in Italié.

Merrieveulen van Carrera VDL

dinsdag 29 mei 2018

Laat in de avond van 29 mei is een merrieveulen van Carrera VDL geboren. Moeder is de Ster Prok EPTM merrie Di-Rect v.Tangelo v/d Zuuthoeve x Voltaire. Uit deze moederlijn komen een groot aantal internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten.

Merrieveulen van Le Blue Diamond van 't Ruytershof

dinsdag 29 mei 2018

In de avond van 29 mei is een merrieveulen geboren van Le Blue Diamond van 't Ruytershof, hij was in 2016 de reservekampioen van de BWP hengstencompetitie. De moeder Dazzle v/d Nethe v.Quasimodo Z x Ewout van de Kleine Roost, uit deze moederlijn komen vele internationale sportpaarden, vier halfbroers van de merrie lopen 1.45m-spr en een halfbroer loopt 1.60m-spr.

Hengstveulen van Govenor

dinsdag 29 mei 2018

Op 29 mei tijdens onze lunch begon de bevalling van ZZZ-dressuurmerrie Golden Glory v.Gribaldi x Mackensen. Een zware bevalling, het veulen lag nog op z'n rug en was heel groot, nadat het veulen in de goede positie lag, was de merrie eigenlijk te moe om voluit te persen, we moesten haar dan ook helpen om het veulen te verlossen, en daarna moesten we het zware veulen helpen met opstaan.

Terug naar boven