Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Johnson

dinsdag 10 april 2018

In de avond van 10 april begon om 21.00uur de bevalling van Elite Preferente Ibop Sport Prok merrie Zita Fille d 'Evita S v.Sandro Hit x Ulft, er werd een groot merrieveulen van Johnson geboren, Zita zelf is Z2 dressuur, en drie van haar dochters zijn Elite, daarvan is  Ghitte Fille de Zita S ook nog eens ZZL dressuur.

Hengstveulen van Jakarta

dinsdag 10 april 2018

Een paar seconde na het merrieveulen van Vannan werd dus een hengstveulen van Jakarta geboren, uit Elite merrie Verro-Tetti v.Ferro x Goodwill, een zoon van Verro-Tetti, Cantano-Tetti v.Santano is PSG/Inter I, en een halfbroer Sergio-Tetti v.Kennedy was ZZL geklasseerd.

Merrieveulen van Vannan

dinsdag 10 april 2018

In de nacht van 10 april kregen we van twee merries tegelijk alarm, dan moet je toch even schakelen, zeker omdat een veulen nog op de rug lag, en bij de ander een beentje ver terug bleef, nadat we ze beiden goed hadden gelegd, hielden we er allebei een in de gaten, we weten niet zeker welk veulen nu precies als eerste op de wereld kwam, maar we denken dat het merrieveulen van Vannan uit Hirkowitz v.Indoctro x Voltaire net iets eerder was.

Hengstveulen van Quasimodo van de Molendreef

maandag 9 april 2018

Het tweede veulen in de nacht van 9 april is een hengstveulen van Quasimodo van de Molendreef, de echte moeder is Nababette Z v.Nabab de Rêve x Casper, Nababette Z maakt carriere in de springsport. Via draagmerrie Blondies Perle is het veulen nu geboren, deze neemt de volledige zorg over of het haar eigen kind is.

Merrieveulen van Apache

maandag 9 april 2018

In de nacht van 9 april twee veulens geboren, als eerste een eigen merrieveulen van Apache uit Stb-Ext Prok merrie Charola Utopia v.Osmium x Jazz, ze heeft al 3 volle broers, die naar het buitenland zijn verkocht, Hocus Pocus loopt al verdienstelijk in United Kingdom, Komsi Komsa is onlangs naar Amerika verkocht, en Lucky Day is verkocht naar Belgie.

Terug naar boven