Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Chacfly

zondag 8 april 2018

In de avond van 8 april is een merrieveulen van Chacfly geboren. Moeder is EPTM Keur Prok merrie Idiella v.Emerald van 't Ruyterhof x Orame, in 2016 was zij op de stamboekkeuring in Berlicum de uitschieter van de dag, met een score van 85 Exterieur, en 85 Springen waaronder 90 punten voor vermogen. Op de Centrale Keuring in Schaik ging ze dan ook met de Kampioenstitel aan de haal. Chacfly was van zijn jaargang ook verrichtingskampioen, hij behaalde in Adelheidsdorf het nooit eerder behaalde eindcijfer van 9.49pt.

Hengstveulen van Secret

zondag 8 april 2018

Vroeg in de morgen van 8 april is een hengstveulen van Secret geboren, moeder is Gucci Geuzenhof v.Uphill x Fruling, een vlotte bevalling en een vlot veulen. Meestal gaan ze de eerste dag eerst in de binnenbak, maar gezien het prachtige weer en het feit dat ze vandaag al naar huis zijn gegaan, toch maar even buiten gedaan voor de foto's.

Merrieveulen van Gunner KS

donderdag 5 april 2018

In de avond van 5 april is Image v.Apache x Oscar bevallen van een merrieveulen, een kleine 14 dagen geleden begon ze opeens te uieren, en dat was veels te vroeg als je bedenkt dat ze 4 MEI pas aan de uitgerekende datum zou zijn. Natuurlijk op de medicatie gezet en nog even gerekt, maar de natuur laat zich niet zomaar sturen, 30 DAGEN te vroeg werd ons merrieveulen van Gunner KS geboren, en wonderlijk genoeg gaat het helemaal niet zo slecht met haar.

Merrieveulen van Toto JR

woensdag 4 april 2018

Als tweede in de avond van 4 april is de Prok merrie Her Majesty v.Furst Romancier x Sandro Hit ook bevallen van een merrieveulen, dit maal van Toto JR v.Totilas, dit is het eerste veulen voor de merrie, maar ze doet het heel goed en vind alles heel normaal.

Merrieveulen van Diamant de Semilly

woensdag 4 april 2018

In de avond van 4 april twee merrieveulens geboren,als eerste een veulen van Diamant de Semilly, moeder is de schimmelmerrie Kwanta da Vida v.Heartbreaker x Capital, halfzus van deze merrie Fiona Jo Fortynine is 1.45m-spr.

Terug naar boven