Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Levisto Z

woensdag 4 april 2018

In de nacht van 4 april is een merrieveulen van Levisto Z geboren, moeder is de Elite Sportmerrie Zitaine v.Pharaon xx x Edison, een veelzijdige merriestam, een halfbroer van Rubinstein I was Grand Prix dressuur, en twee andere halfbroers van Capilenz en Clinton I zijn respectievelijk 1.60m/spr en 1.45m/spr, van vaderszijde is de sport ook dik verankerd Levisto Z was ook actief op het allerhoogste niveau, ook zijn moeder sprong op 1.60m niveau en ook 3 volle broers van haar.

Hengstveulen van Zonik

maandag 2 april 2018

Tweede paasdag 2 april om 4.30 uur ging het alarm van Anastacia v.Gribaldi x Weltmeyer, het hengstveulen van Zonik lag in eerste instantie nog op z'n rug maar nadat dit gedraaid was werd hij snel geboren. Zonik v.Blue Horse Zack liep onlangs nog zijn derde wereldbekerwedstijd op Indoor Brabant, en behaalde daar in de Grand-Prix met Edward Gal een tweede plaats.

Merrieveulen van Desperado

vrijdag 30 maart 2018

Net voor 12.30uur op 30 maart is Prok Ster Voorlopig Keurmerrie Van Jelinda v.Negro x Recruut bevallen van een mooi groot merrieveulen van Desperado. Dit veulen komt uit de bekende Nini stam waar ook de Kampioenshengst van 2017 Jameson RS2 v.Blue Horse Zack en NMK Kampioene 2017 Jatilinda v.All at Once voortkomen.

Merrieveulen van Harley

vrijdag 30 maart 2018

30 maart heel vroeg in de morgen is Prestatie merrie Sierra Nevada v.Corland x Wellington bevallen van een merrieveulen van Harley. Sierra Nevada is Prestatie geworden op de volgende kinderen. Weneda v.Oklund is 1.55m-spr. Davinci van de Bernse Hoeve v.Quasimodo Z is 1.40m-spr. Chico v.Quasimodo Z is ZZ-spr/1.35m. en Belmondo v.Oklund is Z-spr/1.35m.

Merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest

woensdag 28 maart 2018

In de nacht van 28 maart is een merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest geboren. Moeder is de 7 jarige Enjoy Z v.Echo van 't Spielveld x Cornado, omdat ze een blesure had werd besloten om een veulen met haar te fokken. Enjoy Z vind het allemaal heel spannend, maar is super lief voor haar veulen.

Terug naar boven