Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Revolution

zaterdag 26 mei 2018

In de nacht van 26 mei is om 3.03uur een merrieveulen van de Deense hengst Revolution geboren, hij behaalde tijdens de kampioenschappen voor jonge paarden 5x een 10. Moeder is niemand minder dan Weidyfleur II v.Negro x Gerhwin, dit is dus een volle zus van drievoudig Olympisch Kampioen Valegro. Via embryotransplantatie is dit veulen tot stand gekomen, draagmerrie Rosie neemt met verve het moederschap over.

Hengstveulen van Ferdinand

vrijdag 25 mei 2018

In de nacht van 25 mei is een hengstveulen van Ferdinand geboren. Moeder Enoeska v.Jazz x Metall is Keur Ibop, halfbroer van de merrie Amigo v.United is PGS/Inter I en andere halfbroer Dreadlock Hiloday v.Oscar is Z2 dressuur. Verder in de lijn zijn nog vele hoog geklasseerd in de dressuur.

Hengstveulen van Carrera VDL

donderdag 24 mei 2018

Vroeg in de morgen om 5.00uur op 24 mei is een hengstveulen van Carrera VDL geboren. Moeder is Elodie v.Skippy II x Calando, zij heeft het in de sport tot Zspr/1.30m gebracht, tot dat ze een blessure kreeg. Haar dochter Eclips v.Cardento word internationaal op 1.40m/spr. niveau uitgebracht.

Hengstveulen van Total Us

woensdag 23 mei 2018

In de avond van 23 mei is een heel mooi opwaarts gebouwd hengstveulen geboren van Total Us. De moeder is onze Ster Prok merrie Deliza v.Jazz x Blanc Rivage, deze komt uit de Liza stam, een halfbroer van haar moeder, Vip v.Jazz is ZZL dressuur.

Hengstveulen van Cristallo I

woensdag 23 mei 2018

In de ochtend van 23 mei is een hengstveulen van Cristallo I geboren. deze hengst een zoon van Cornet Obolensky was zelf internationaal succesvol met Hendrik van Ekermann uit Zweden. Moeder van het veulen is Ganetra v.Chatman x Concorde, haar volle zus Fionetra heeft tot 1.60m/springen gepresteerd.

Terug naar boven