Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van For Romance

zondag 20 mei 2018

Zondagmiddag 20 mei 1e pinksterdag is een hengstveulen van For Romance geboren, moeder is de Ster voorlopig Keur Prok merrie Hienola M v.Florencio x Dayano. De bevalling ging goed, alleen de melkgift komt nauwelijks op gang, nu dus druk in de weer met flesjes biest en medicatie. Hopen dat het veulen snel mee gaat helpen door te zuigen, dat is meestal ook een goede stimulatie.

Hengstveulen van Verdi

zaterdag 19 mei 2018

Als tweede veulen geboren in de avond van 19 mei is een hengstveulen van de Grand Prix hengst Verdi. Moeder is de Ster Voorlopig Keur Prok merrie Zindy v.Heartbreaker x Voltaire. Halfbroer van Zindy, Dumba's-Zurich is ZZ-spr/1.35m en volle broer van dit veulen Jorlan is bij het BWP goedgekeurd.

Merrieveulen van Marko van Spieveld

zaterdag 19 mei 2018

In de avond van 19 mei twee veulens geboren, als eerste een merrieveulen van Marko van Spieveld. De merrie Samba de Etisses v.Quick Star x Quidam de Revel is al moeder van de bij Zangersheide goedgekeurde Karmel van de Watering, deze springt internationaal 1.40m met Jens Fredricson uit Zweden. Volle broer van Samba, Abysse des Etisses loopt ook 1.40m/spr. en uit dezelfde moederlijn lopen Marlou de Etisses v.Quidam de Revel en Qantar des Etisses v.Quick Star beiden 1.60m/spr.

Hengstveulen van Berlin

donderdag 17 mei 2018

In de nacht van 17 mei is via draagmerrie Hannah Lianda een hengstveulen van Berlin geboren. De Embryomerrie is de Sportmerrie Van Schijndels Chanelly v.Contender x Bachus, zij is zelf 1.50m/spr. geklasseerd. Haar oudste dochter Vita 24 v. Carinjo HDC is 1.60m/spr. geklasseerd.

Hengstveulen van Heart Touch

dinsdag 15 mei 2018

In de avond van 15 mei is een groot hengstveulen van Heart Touch geboren. Moeder is de Elite Preferente Woradiella v.Orame x Lemmod. De in 2013 geboren dochter Idiella v.Emerald van 't Ruytershof was in 2016 op de Centale Keuring de Brabantse Kampioen.

Terug naar boven