De paarden

 

 

 

 Odessy alias

Dark Surprise

v. D.Day

m. Daisy ster prestatie

v.m. Purioso

onze fokkerstrots

 

 Onze (fok) merries

 

FLASH D.C. 2010 Voorlopig Keur, Ster, Prok

v.Rousseau v.v.Ferro

m.Notre Dame Elite Preferent Sport Prok v.Weinberg

Dragend van Asgards Ibiza v.Desperado 2021

Flash D.C. is een  Ster Voorlopig Keur  Prok merrie v.Rousseau. Haar moeder de Elite Sport merrie Notre Dame v.Weinberg was Z2 dressuur en 3 halfbroers van haar hebben dat ook gelopen, hun moeder de Flamingo merrie Gauriante liep zelf ZZZ en is Ster, Sport, Preferent en Prestatie.  Zij is een halfzus van het internationale Grand Pix paard Cyrano v.O.Mozart. En twee halfbroers van haar van Flemmingh liepen beiden ZZL.  Kortom uit deze moederlijn komen meer als 30 paarden die Z1 of hoger zijn geklasseerd.

Uit halfzus Dione v.Don Shufro is onlangs Mephistopheles DC v.Zonik aangewezen voor het KWPN Verrichtingsonderzoek.

 

IPWITHS 2013 Ster, Voorlopig Keur, Prok

v.Etoulon

m.Djembé Stb-Ext, Prok v.Verdi

m.m. Hamira Keur, Sport v.Damiro

Dragend van Lambada Shake AG 2021

Deze dochter van de veelbelovende 1.50m springhengst Etoulon scoorde tijdens de stamboekopname 80 punten voor haar reflexen, techniek en vermogen. Springvermogen heeft ze ook meegekregen van Verdi TN, één van ‘s werelds beste springhengsten ooit onder Maikel van der Vleuten. Overgrootmoeder Hamira (Damiro) kwam in het 1.30m springen en de Z1-dressuur uit en is de tante van het 1.50m springpaard G Andiamo Rodeberg, 1.40m springpaarden Carpacio van de Rodeberg Z en Cupido.

 

ICHA UTOPIA 2013 Stb Prok

v.Cupido v.v.Daddy Cool

m.Charola Utopia v.Osmium x Elite v.Jazz

Dragend van Daily Daimond 2021

Icha Utopia is een telg uit de Nomana Stam, waar ook de kwpn hengst Vivaldi en Wiona Utopia komen. Halfbroer Hocus Pocus v.Apache won al twee keer de jongepaardencompetitie in UK met Edward Creamer. Uit haar grootmoeder Parola Utopia Elite v.Jazz komen ook Emotion v.Delatio  ZZL met Nikita Raijmakers, was geselecteerd voor de finale van de Pavo Cup 2014 en Figaro v.Delatio, heeft in de finale van de Horsefood competie 2014 meegelopen. Glenn Hill v.Carlton Hill was in 2015 ook geselecteerd voor de finale van de Pavo Cup en is nu succesvol met Linda Kouwenhoven in de ZLL. Just Perfect v.Desperado gaat een mooie toekomst tegemoet met Myna van Wijk. Idol Utopia v.Connaisseur van Lisa van der Veer is Elite en ook al succesvol in training.

 

VERANO 2002 Prok

v.Rebel I Z v.v.G.Ramiro Z

m.Orange Fire Ster v.Jimtown

Dragend van Liamant W 2021

Deze merrie komt uit de bekende Silverbridge-stam. Verano is een halfzus van Ad Novelle Europe Z v.Nelson Z deze merrie heeft internationaal 1.60m gelopen met Doda de Miranda, ook halfbroer Double Black v.Chin Chin heeft internationaal  1.60m gesprongen met Michael Kólz. Drie andere halfzussen zijn Z-spr/1.30m en uit een van deze merries komt de onlangs bij de BWP goedgekeurde Rocco 'E' v.Global Espress VDL

 

Champ Win T 2007 Elite Ibop Prok

v.Oscar

m.Winner T Elite Preferent Ibop Sport v.Jazz

m.m.Magnaat Elite Preferent Prestatie Sport v.Zeoliet

Dragend van Total McLaren 2021

Moeder Winner T presteerde zelf op ZZ-Licht-niveau in de dressuursport was in 2003 Veulenkampioen op CK en 2e op de NMK, als 3 jarige was ze 4e op de CK en 6e op de NMK ze is een halfzus van het PSG/Inter 1 dressuurpaard Volvo (v.Jazz). Grootmoeder Magnaat liep zelf in het Z2 en leverde o.a.ook het ZZ-Licht dressuurpaard Zeester T (v.Jazz) en Topic (v.Goodtimes) Z2 en is grootmoeder van drie Z2-dressuurpaarden. Uit deze directe moederlijn komen ook de Grand Prix-dressuurpaarden Jazz Dancer (v.Ferro) en Luminary (v.Dageraad). Champ Win T is een halfzus van de goedgekeurde hengst Grand Galaxy Win T v.Apache

 

 Vanea 2002 Elite Preferent Prestatie EPTM Sport

v.Rousseau

m.Mondea keur preferent prestatie sport v.Houston

m.m.Danea keur preferent prestatie v.Nabuur

Dragend van Le Formidable 2021

De moeder van Vanea, Mondea is een UTV merrie en was nationaal dressuur, Vanea is Z2 dressuur, haar volle zus Zodea loopt ZZZ, halfbroer Tristan Tigre v.Jazz loopt Lichte Tour en halfbroer Ustnar v.Osmium is Z2 geklasseerd. Ook komt er uit deze stam een internationaal springpaard en verschillende nationale springpaarden. 2014 is haar kleinzoon Ghandi G v.Bojengel v.m. Tuchinsky is goedgekeurd bij het KWPN.

 

Kya Nieta 2015 Elite EPTM Prok

v.Fellini v.v.Ampére

m.Zonieta Elite Ibop v.Jazz
 

Dragend van Kjento 2021

Kya Nieta heeft fantastische bewegingen. De moeder Zonieta Elite v.Jazz liep als driejarige op de 10e plaats op de centrale merriekeuring, ze behaalde bij de IBOP 80.5 punten, als vierjarige behaalde ze in Sevenum de tweede plaats bij de Pavo cup, en werd afgevaardigd naar Ermelo. Ky Nieta komt uit de bekende Nieta stam merrielijn 170, fokfamilie 419, waar vele nationaal en internationale presterende paarden zijn voortgekomen zowel in de dressuur en springen. Onder meer de bekende keuringsmerrie Anne Beth v.Oscar loopt op dit moment PSG/Inter1, haar volle broer was de helaas overleden goedgekeurde KWPN hengst Cover Story. Kya Nieta heeft zich laten zien op de afstammelingenkeuring waar de nakomelingen van Fellini een goede beoordeling kregen.

 

Zonieta  2004 Elite IBOP

v.Jazz

m.Onieta Keur v.Flemmingh

m.m.Enieta II Keur Preferent Prestatie v.Zeoliet

 

Dragend van Desperado 2021

Zonieta is een nazaat van de bekende Nieta stam merrielijn 170, fokfamilie 419, waar vele nationaal en internationale presterende paarden zijn voortgekomen. Onder meer de bekende keuringsmerrie Anne Beth v.Oscar waar op dit moment Diederik van Silfhout lichte tour mee start, haar volle broer was de in het voorjaar helaas overleden goedgekeurde KWPN hengst Cover Story.

Zonieta liep als driejarige op de 10e plaats op de nationale merriekeuring, ze behaalde bij de IBOP 80.5 punten, als vierjarige behaalde ze in Sevenum de tweede plaats bij de Pavo cup, en werd afgevaardigd naar Ermelo.

 

Arite RV 2005 Stb-Ext Prestatie

v.Indoctro

m. Tarite R v.Voltaire

m.m.Marite keur v.Jus de Pomme

 De merrielijn van Arite gaat terug op de holsteinerstam 5742 en 1859 de stam van o.a. Landaladel, er komen vele sportpaarden en goedgekeurde hengsten uit deze directe moederlijn, zowel springen en dressuur, o.a. Napoleon, Maserati, Hamilton en Orestus. Arite RV bracht El Capone (Clinton), die 2013 twaalfde werd bij de vierjarige springpaarden op CSI Twente, en heeft twee kinderen van Numero Uno en Quinar die als veulen hooggeplaatst waren op het Z-festival, en daar ook op de veiling werden verkocht. het in 2012 geboren hengstveulen van Q-Breitling werd naar mexico verkocht, en de in 2013 geboren I-Rite v.Arezzo werd op de Sell veulenveiling verkocht. Overgrootmoeder Marite (Jus de Pomme) en het internationaal springpaard Elrit (Notaris) komen allebei uit de Nimmerdor-merrie Arite, die zelf op 1.30m niveau sprong. Uit dezelfde familie komen talrijke sportpaarden en goedgekeurde hengsten, zoals Landadel, Napoleon, Maserati, Hamilton en Orestus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven