De paarden

 

 

 

 Odessy alias

Dark Surprise

v. D.Day

m. Daisy ster prestatie

v.m. Purioso

onze fokkerstrots

 

 Onze (fok) merries

Ipwiths 2013 Ster, Voorlopig Keur, Prok

v.Etoulon

m.Djembé Stb-Ext, Prok v.Verdi

m.m. Hamira Keur, Sport v.Damiro

Dragend van High Shutterfly 2018

 

Image 2014 Stb. Prok

v.Apache

m.Champ Win T Elite, Ibop, v.Oscar

m.m.Winner T Elite, Preferent, Ibop, Sport, v.Jazz

Dragend van Gunner KS 2018

 

Mona Lisa 1994 Sport

v.Purioso

m.Irene Sport v.Cavalier

m.m.Edelweis v.Wathamin

Dragend van Heart Touch

 

Champ Win T 2007 Elite Ibop

v.Oscar

m.Winner T Elite Preferent Ibop Sport v.Jazz

m.m.Magnaat Elite Preferent Prestatie Sport v.Zeoliet

Dragend van Geniaal 2018

Moeder Winner T presteerde zelf op ZZ-Licht-niveau in de dressuursport was in 2003 Veulenkampioen op CK en 2e op de NMK, als 3 jarige was ze 4e op de CK en 6e op de NMK ze is een halfzus van het PSG/Inter 1 dressuurpaard Volvo (v.Jazz). Grootmoeder Magnaat liep zelf in het Z2 en leverde o.a.ook het ZZ-Licht dressuurpaard Zeester T (v.Jazz) en Topic (v.Goodtimes) Z2 en is grootmoeder van drie Z2-dressuurpaarden. Uit deze directe moederlijn komen ook de Grand Prix-dressuurpaarden Jazz Dancer (v.Ferro) en Luminary (v.Dageraad). Champ Win T is een halfzus van de goedgekeurde hengst Grand Galaxy Win T v.Apache

 

Parola Utopia 1997 Elite  IBOP

v. Jazz

m.Glamour Utopia ster v. Zeppelin

m.m. UTV Carola Utopia keur, pref, v. Ulft

 

Dragend van Indian Rock 2018

Parola Utopia de naam zegt het al is een telg uit de Nomana stam, merrielijn 2, fokfamilie 8. Haar grootmoeder Carola Utopia is ook de moeder van de in oldenburg goedgekeurde hengst What's in a name v.Wolfgang, en de een jaar jongere volle zus Darla Utopia is weer de grootmoeder van de kwpn hengst Vivaldi en van Wiona Utopia.

 

 Vanea 2002 Elite Preferent Prestatie EPTM Sport

v.Rousseau

m.Mondea keur preferent prestatie sport v.Houston

m.m.Danea keur preferent prestatie v.Nabuur

De moeder van Vanea, Mondea is een UTV merrie en was nationaal dressuur, Vanea is Z2 dressuur, haar volle zus Zodea loopt ZZZ, halfbroer Tristan Tigre v.Jazz loopt Lichte Tour en halfbroer Ustnar v.Osmium is Z2 geklasseerd. Ook komt er uit deze stam een internationaal springpaard en verschillende nationale springpaarden. 2014 is haar kleinzoon Ghandi G v.Bojengel v.m. Tuchinsky is goedgekeurd bij het KWPN.

 

Kya Nieta 2015 Prok

v.Fellini v.v.Ampére

m.Zonieta Elite Ibop v.Jazz
 

Kya Nieta heeft fantastische bewegingen. De moeder Zonieta Elite v.Jazz liep als driejarige op de 10e plaats op de centrale merriekeuring, ze behaalde bij de IBOP 80.5 punten, als vierjarige behaalde ze in Sevenum de tweede plaats bij de Pavo cup, en werd afgevaardigd naar Ermelo. Ky Nieta komt uit de bekende Nieta stam merrielijn 170, fokfamilie 419, waar vele nationaal en internationale presterende paarden zijn voortgekomen zowel in de dressuur en springen. Onder meer de bekende keuringsmerrie Anne Beth v.Oscar loopt op dit moment PSG/Inter1, haar volle broer was de helaas overleden goedgekeurde KWPN hengst Cover Story. Kya Nieta heeft zich laten zien op de afstammelingenkeuring waar de nakomelingen van Fellini een goede beoordeling kregen.

 

Zonieta  2004 Elite IBOP

v.Jazz

m.Onieta Keur v.Flemmingh

m.m.Enieta II Keur Preferent Prestatie v.Zeoliet

 

Dragend van Desperado 2018

Zonieta is een nazaat van de bekende Nieta stam merrielijn 170, fokfamilie 419, waar vele nationaal en internationale presterende paarden zijn voortgekomen. Onder meer de bekende keuringsmerrie Anne Beth v.Oscar waar op dit moment Diederik van Silfhout lichte tour mee start, haar volle broer was de in het voorjaar helaas overleden goedgekeurde KWPN hengst Cover Story.
Zonieta liep als driejarige op de 10e plaats op de nationale merriekeuring, ze behaalde bij de IBOP 80.5 punten, als vierjarige behaalde ze in Sevenum de tweede plaats bij de Pavo cup, en werd afgevaardigd naar Ermelo.

 

Arite RV 2005 Stb-Ext

v.Indoctro

m. Tarite R v.Voltaire

m.m.Marite keur v.Jus de Pomme

Dragend van Hermantico 2018

 De merrielijn van Arite gaat terug op de holsteinerstam 5742 en 1859 de stam van o.a. Landaladel, er komen vele sportpaarden en goedgekeurde hengsten uit deze directe moederlijn, zowel springen en dressuur, o.a. Napoleon, Maserati, Hamilton en Orestus. Arite RV bracht El Capone (Clinton), die 2013 twaalfde werd bij de vierjarige springpaarden op CSI Twente, en heeft twee kinderen van Numero Uno en Quinar die als veulen hooggeplaatst waren op het Z-festival, en daar ook op de veiling werden verkocht. het in 2012 geboren hengstveulen van Q-Breitling werd naar mexico verkocht, en de in 2013 geboren I-Rite v.Arezzo werd op de Sell veulenveiling verkocht. Overgrootmoeder Marite (Jus de Pomme) en het internationaal springpaard Elrit (Notaris) komen allebei uit de Nimmerdor-merrie Arite, die zelf op 1.30m niveau sprong. Uit dezelfde familie komen talrijke sportpaarden en goedgekeurde hengsten, zoals Landadel, Napoleon, Maserati, Hamilton en Orestus.

 

Charola Utopia 2007 Stb-Ext Prok

v.Osmium

m.Parola Utopia Elite v.Jazz

m.m.Glamour Utopia ster v.Zeppelin

Dragend van Apache 2018

 Zie Parola Utopia

 

Déliza 2008 Ster, Ibop, Prok

v.Jazz

m.Salsa Preferent, v.Blanc Rivage

m.m.Iliza v.Actueel

Dragend van Total US 2018

 

Everything 2009 Stb-Ext Prok

v.Andretti

m.Daisy ster prestatie v.Purioso

m.m.Prodeo v.Antonio

 

Dragend van Jakarta 2018

 Halfzus van o.a. Odessy v.D-Day, deze Grand-Prix merrie heeft in het Italiaanse team met Susanna Bordone gelopen, haar sportnaam was Dark Surprise, Popeye v.Lancet liep internationaal Lichte Tour met Jenny Schreven, en Wesley v.Future is Z2 geklasseerd, daarnaast bracht grootmoeder Daisy v.Purioso ook nog Matcho v.Concorde, deze was Z2 dressuur en 1.30m springen en Lesley v.Concorde die op 1.35m niveau is uitgebracht.

  

Havanna 2012 Stb Prok

v.Negro

m.Tennessee Elite preferent sport v.Jazz

m.m.Danea keur preferent prestatie v.Nabuur

Dragend van James Bond 2018 

 Volle zus van Avatar van Petri Bax

 

Terug naar boven