Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Kassander van 't Roosakker Z

zondag 21 februari 2021

21 februari het is een paar minuten over 12 in de nacht als er een merrieveulen word geboren van Kassander van 't Roosakker Z de internationale 1.40m springhengst van Gregory Wathelet, de hengst is een nakomeling van Echo van 't Spieveld Int. 1.60m spr. en van een van de bekendste merries uit Belgie, Electra van 't Roosakker Int. 1.60m spr. Moeder van het veulen is Incredible van Laren Z v.Inar C x Indoctro, ze is een halfzus van Quick Z v.Quasimodo Z Int. 1.60m spr. en van Calle Cool Z v.Cipriano deze is Int. ZZspr/1.35m.

Merrieveulen van Emerald van het Ruytershof

woensdag 17 februari 2021

In de nacht van 17 februari is een merrieveulen van Emerald van het Ruytershof geboren bij draagmerrie Flower. De  echte moeder is de BWP sportmerrie Gravin v/d Dreef v.Cartier v/d Heffinck x Lys de Darmen, ze heeft zelf internationaal 1.40m gesprongen met een Portugeese ruiter, en daarna met een Nederlandse amazone internationaal 1.35m. Gravin van de Dreef is een halfzus van de goedgekeurde 1.60m springhengsten Quasimodo van de Molendreef en Action Breaker.

Merrieveulen van Jameson RS2

zaterdag 13 februari 2021

Het tweede veulen op het einde van de avond van 13 februari was een merrieveulen van Jameson RS2, moeder is Flowerpower Elite D-OC Ibop v.Fuerstelball x Jazz. Uit deze directe moederlijn komen al enkele Grand Prix, PSG/Inter I en ZZL paarden.

Merrieveulen van Le Formidable

zaterdag 13 februari 2021

In de avond van 13 februari is onze Elite EPTM Prok merrie Merci Utopia v.Apache x Osmium x Jazz bevallen van haar 1e veulen, een merrie van Le Formidable. Dit veulen komt uit de Nomada stam, waar ook de hengst Vivaldi uit komt. Oudste volle broer van de moeder van het veulen Hocus Pocus won 2 keer de jonge paardencompetities in de United Kingdom met Edward Creamer, en inmiddels zijn ze Grand Prix geklasseerd.

Hengstveulen van Monte Bellini

maandag 8 februari 2021

In de nacht van 8 februari is ook bij ons het 1e veulen van 2021 geboren. Het is een zoon van de Internationale 1.60m springhengst Monte Bellini v.Montender x Ramiro Z. Dit is het 2e veulen voor de Elite Ibop Sportmerrie Gracieuza H v.Nameles R x Vainqueur, ze heeft zelf tot begin vorig jaar op internationaal 1.40m niveau gesprongen.

Terug naar boven