Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van El Barone 111 Z

vrijdag 10 juli 2020

In de nacht van 10 juli is een merrieveulen van El Barone 111 Z geboren. Moeder is Samsara des Dames v. Banboula du Thot x Kannan. Deze Kannan merrie Oreade des Dames de grootmoeder van het veulen is internationaal 1.60m springen met Adrienne Sternlicht USA, enkele halfbroers van deze merrie zijn o.a. Poker des Dames v.Nabab de Rêve 1.60m spr. en Bibalou des Dames v.Baloubet du Rouet 1.50m spr. en Chocolat des Dames v.Diamant de Semilly 1.45m spr.

Hengstveulen van Totilas

zaterdag 27 juni 2020

In de voormiddag van 27 juni is een hengstveulen van Totilas geboren. Moeder is de Z1 dressuur, Ster, Prok, Ibop merrie Zélé Coeur A v.Stedinger x Voltaire. Uit deze moederlijn komen o.a. 2 internationale Grand Prix paarden te weten Beijing A v.UB40 en Vienna A v.Sandro Hit en Genéve A v.Bretton Woods is ZZL en er komen nog veel meer hoog geklasseerde sportpaarden uit deze merrielijn.

Hengstveulen van Silver Royal

zaterdag 27 juni 2020

In de vroege morgen van 27 juni is een hengstveulen van de Oldenburger Silver Royal geboren. Moeder is Odieana v.Rubinstein I x Akzent II, deze merrie is een halfzus van voormalig Grand Prix paard Deveraux Old v.De Niro van Sanneke Rothenberger, als kroon op hun gezamelijke loopbaan wonnen ze in 2016 3 gouden medailles op de europese U25 Grand Prix Kampioenschappen in Hagen. Als 6 jarige werd Deveraux ook al Wereldkampioen jonge rijpaarden samen met Miranda Rongen, die hem opgeleide.

Hengstveulen van Kjento

zondag 21 juni 2020

In de avond van 21 juni is een hengstveulen van Kjento geboren, uit onze Elite Preferent Prestatie EPTM Sport merrie Vanea v.Rousseau x Houston. Vanea is de grootmoeder van Ghandi, ze is ook de moeder van Internationaal PSG/Inter I Fellow v.Amazing Star en van ZZZ-drs Espoir v.Tuschinski, zelf is ze Z2 dressuur en haar volle zus Zodea is PSG/Inter I en halfbroer Dendea v.Zenon is PSG/Inter I, en er komen ook nog vele hoogeklasseerde dressuurpaarden meer uit deze merrielijn.

Merrieveulen van For Ferrero

donderdag 18 juni 2020

In de nacht van 18 juni is een merrieveulen van For Ferrero geboren. Moeder is de 4 jarige Mortelhoeve's Linelia v.Guardian S x Voice. Uit deze merrielijn  komen al enkele Z2 dressuurpaarden en Voyager v.Jazz was een aangewezen hengst.

Terug naar boven