Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van I'm Special de Muze

zondag 14 juli 2019

Laat in de avond van 14 juli is een hengstveulen van I'm Special de Muze geboren. Moeder is Viralda v.Contendro I x Dukaat. Halfbroer Janosch v.Fruhling was 1.60m-spr. Volle zus van de moeder is Z-spr/1.30m. Uit deze stam komt ook het internationale 1.60m springpaard Dutch Cinda Alda Z v. Dutch Capitol van Karina Aziz uit Canada.

Hengstveulen van Silver Royal

zondag 14 juli 2019

In de nacht van 14 juli is een hengstveulen van de Oldenburger Silver Royal geboren. Moeder is Odieana v.Rubinstein I x Akzent II, deze merrie is een halfzus van voormalig Grand Prix paard Deveraux Old v.De Niro van Sanneke Rothenberger, als kroon op hun gezamelijke loopbaan wonnen ze in 2016 3 gouden medailles op de europese U25 Grand Prix Kampioenschappen in Hagen. Als 6 jarige werd Deveraux ook al Wereldkampioen jonge rijpaarden samen met Miranda Rongen, die hem opgeleide.

Hengstveulen van Instyle

zaterdag 13 juli 2019

In de ochtend van 13 juli is een hengstveulen van Instyle geboren. Moeder is de Elite Sport Z2 merrie Adaula v.Quatro x Carentino. Uit deze Daula stam komen vele hooggeklasseerde dressuurpaarden o.a. Daula II v.Gribaldi Internationaal Inter I met Danielle Heykoop, en internationale Grand Prix paarden zijn o.a. Cosmos v.Pion, Egistar v.Coubochon, Hierarch v.Coiktail, Sebastiaan v.Jazz en Torricelli M v.Florestan I

Merrieveulen van Poker de Mariposa

vrijdag 12 juli 2019

In de nacht van 12 juli is een merrieveulen van Poker de Marisposa geboren. Moeder is de Elite Sport merrie Zsa Zsa de Tamerville v.Hornet Rose x Andiamo. Zsa Zsa heeft zelf Z-spr./1.30m gelopen, haar moeder Tamerville liep ZZ-spr./1.35m. Een volle broer van Tamerville, K.Abrax v.Andiamo loopt internationaal 1.45m.

Hengstveulen van Easy Top de Coursel

maandag 8 juli 2019

In de avond van 8 juli is een hengstveulen van de uit een van de beste Franse merrielijnen gefokte KWPN gekeurde Easy Top de Coursel geboren. Moeder is Cleopatra Z v.Caritano Z x Landclassic, deze merrie heeft internationaal 1.45m geprongen met Isabell Bengtsson uit Zweden. Cleopatra Z heeft als 4 jarige al een dochter gekregen Spotlight Z v. Satisfaction, deze is ook internationaal 1.45m springen.

Terug naar boven