Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van First Dior

donderdag 2 april 2020

In de vroege morgen van 2 april is een merrieveulen van First Dior geboren. Moeder is de Elite EPTM merrie Henna H v.Charmeur x Gribaldi. Haar moeder de Elite Sport merrie Prisca B heeft ZZL dressuur gelopen. Uit de verdere moederlijn komen nog veel meer hooggeklasseerde dressuurpaarden. Edeem v.Apache Internationaal Inter I van Jessica Nijpjes is er daar een van.

Merrieveulen van Comme Il Faut

dinsdag 31 maart 2020

Vroeg in de morgen van 31 maart is een merrieveulen van Comme Il Faut geboren. Moeder is de Sportmerrie Carly v.Harley VDL x Calido I deze merrie heeft op 1.40m niveau gesprongen. Uit deze merrielijn komen vele hooggeklasseerde springpaarden o.a. Ulisinus R v.Odermus R is Internationaal Grand Prix met Jessica Sprunger, en Verdi R v.Iroko is in Japan Int. 1.60m GP, en N. Ulsina 54 v.Burggraaf Sp. Ned. 1.50m.

Hengstveulen van Casago II

maandag 30 maart 2020

In de ochtend van 30 maart is de Ster, Sport merrie Uzi Lana v.Celano x Guidam bevallen van een hengstveulen van Casago II. Uzi Lana heeft op 1.35m gesprongen. Uit deze moederlijn komen o.a. ook de internationale springpaarden, Abadan Armgeddon v.Solitair int.1.50m en Dancing Boy v. Van Gogh int.1.45m. Vader van het veulen is de 7 jarige Casago II v.Casall, hij was onlangs nog samen met Bart Lips, winnaar van de Nederlandse en de Belgische hengstencompetitie.

Hengstveulen van Panenka de Kalvarie

zaterdag 28 maart 2020

Vroeg in de morgen van 28 maart is een hengstveulen van Panenka de Kalvarie geboren, dit is een jonge Comme Il Faut zoon uit de volle zus van Kassander van 't Roosakker. Moeder van het veulen is Esperanza v.Baloubet du Rouet x Darco. Ze komt uit de lijn die terug gaat naar de Carneval merrie Hanneke, zij is de grootmoeder van het internationale Grand Prix springpaard Amaretto van de Brouwershoeve v.Corland, en de internationaal geklasseerde Histoire du Soleil v.Winningmood.

Merrieveulen van Le Formidable

zaterdag 28 maart 2020

In de nacht van 28 maart is een merrieveulen van Le Formidable geboren via embryotransplantatie. De echte moeder is de 4 jarige Francesca K v.Franklin x De Niro. Zij is de halfzus van de bij het KWPN aangewezen voor het verrichtingsonderzoek Total Mclaren v.Totilas. Hij was één van de blikvangers van de KWPN hengstenkeuring, en daarna verkocht naar Denemarken.

Terug naar boven