Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Uricas v/d Katteberg

zaterdag 8 augustus 2020

Heel vroeg in de morgen van 8 augustus is ook bij ons het laatste veulen van het seizoen geboren. De merrie was heel erg zwaar en durfde op het laatste moment niet meer gaan liggen, dus hebben we het merrieveulen maar gewoon opgevangen om de val te breken. Moeder is internationaal springpaard Casana v.Carano x Casini II, haar oudste zoon Lilestaruphojs Killian v.Krake loopt ook internationaal 1.35m. De vader van het veulen Uricas v/d Kattevennen is internationaal 1.45m-spr.

Merrieveulen van Surprise

woensdag 22 juli 2020

Laat in de avond van 22 juli is een merrieveulen geboren. Moeder is Silky Brown Twister v/d Gentse Tinkerhoeve v.Meadows Brown Sugar, de vader van het veulen is onbekend. De eigenaren dachten een tijdje geleden dat de merrie koliek had, maar slecht nieuws veranderde in goed nieuws, nadat er een echo werd gemaakt. Een merrie gekocht met een surprise erin, hoe leuk is dat.

Hengstveulen van Tangelo van de Zuuthoeve

zondag 19 juli 2020

Laat in de avond van 19 juli is een hengstveulen van Tangelo van de Zuuthoeve geboren. Moeder is Viralda v.Contendro I x Dukaat. Halfbroer Janosch v.Fruhling was 1.60m-spr. Volle zus van de moeder is Z-spr/1.30m. Uit deze stam komt ook het internationale 1.60m springpaard Dutch Cinda Alda Z v. Dutch Capitol van Karina Aziz uit Canada.

Merrieveulen van Pegase van 't Ruytershof

zondag 19 juli 2020

In de avond van 19 juli is een merrieveulen van Pegase van 't Ruytershof geboren. Moeder is Zolaniki v.Calvados x Indoctro, deze merrie heeft de predicaten Elite en Sport ze heeft zelf op 1.40m niveau gesprongen. Haar zoon Don Diablo HX v.Vittorio is goed gekeurd bij het KWPN en is 1.60m/spr. met Michel Hendrix.

Merrieveulen van El Barone 111 Z

vrijdag 10 juli 2020

In de nacht van 10 juli is een merrieveulen van El Barone 111 Z geboren. Moeder is Samsara des Dames v. Banboula du Thot x Kannan. Deze Kannan merrie Oreade des Dames de grootmoeder van het veulen is internationaal 1.60m springen met Adrienne Sternlicht USA, enkele halfbroers van deze merrie zijn o.a. Poker des Dames v.Nabab de Rêve 1.60m spr. en Bibalou des Dames v.Baloubet du Rouet 1.50m spr. en Chocolat des Dames v.Diamant de Semilly 1.45m spr.

Terug naar boven