Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Globall Express

maandag 20 mei 2019

In de nacht van20 mei is een hengstveulen van Globall Express geboren. Moeder is de 4 jarige Voisine MH Z v.Vagabond de la Pomme x Obsession B. Achter de hengst Vagabond de la Pomme zitten twee heel speciale merries, zijn moeder Sauterelle de la Pomme sprong zelf op 1.45m en ze heeft 7 kinderen die internationaal op 1.40m en hoger uitkomen. Zijn grootmoeder is de grote Bekendheid Narcotique de Muze die zelf 1.60m springen was, en goedgekeurde hengsten en vele internationale springpaarden voort bracht.

Hengstveulen van Gunner KS

zondag 19 mei 2019

Het tweede veulen in de avond van 19 mei is een hengstveulen van Gunner KS. Moeder is de Ster Prok merrie Golddigger Perletti v.Andretti x Jetset-D. Uit deze lijn komen ook hoog geklasseerde dressuurpaarden o.a. Varush v.Havidoff Lichte Tour, Casper v.Westpoint Inter/1, Don John v.Johnson Grand Prix, Elton John v.Johnson Zware Tour en nog verschillende Z1 en Z2 dressuurpaarden waaronder Veloce v.Jazz die ook internationaal in Eventing CCI1* uitkomt.

Merrieveulen van Apache

zondag 19 mei 2019

In de avond van 19 mei is een merrieveulen van Apache geboren. Moeder is de Ster, Voorlopig Keur, Prok merrie Cartier v.Flemmingh x Don Primaire. Het veulen is 42 dagen later dan de uitgerekende datum geboren, de natuur is zo mooi, ze is precies goed zo. Uit deze stam komen in ieder geval 11 hoog opgeleide dressuurpaarden o.a. Pasternak v.Gribaldi Grand Prix, Elton John v.Jazz PSG en Freule van Wittestein v.Oscar ZZL

Merrieveulen van O'Baily van het Brouwershof

zondag 19 mei 2019

Het derde veulen in de nacht van 19 mei is een merieveulen van de BWP gekeurde O'Baily van het Brouwershof. Moeder is de ster Voorlopig Keur Prok merrie Zindy v.Heartbreaker x Voltaire. Halfbroer van Zindy, Dumba's-Zurich is ZZ-spr/1.35m. En een halfbroer van het veulen Jorlan v.Verdi is bij het BWP goedgekeurd.

Hengstveulen van Harley VDL

zondag 19 mei 2019

Het tweede veulen in de nacht van 19 mei is een zoon van Harley VDL. Moeder is Abbervail Amber v.Douglas x Chairlift xx. Deze merrie heeft int. 1.50m gelopen, haar volle broer Abbervail Nighting is int. 1.60m. Uit deze merrielijn komen nog twee 1.50m/spr paarden meer Abbervail Diamant v.Diamant de Semilly en Okehurst Abbervail v.Cordoba VDL

Terug naar boven