Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Jaloubet

vrijdag 16 april 2021

Vroeg in de morgen van 16 april is een merrieveulen van Jaloubet geboren. Moeder is Queenatella C v.Quasimodo van de Molendreef x Burggraaf. Uit deze merrielijn komt o.a. Rabella C v.Darco deze merrie was 1.60m springen. Jaloubet is een zoon van Baloubet du Rouet, zijn moeder is ook de moeder van Taloubet Z.

Merrieveulen van Las Vegas

vrijdag 16 april 2021

In de nacht van 16 april is een merrieveulen van Las Vegas geboren. Moeder is Kigali van het Aerdehof v.Sandro Hit x Blue Horse Hotline. Twee halfbroers van de grootmoeder van het veulen zijn goedgekeurd bij het Oldenburger Stamboek, First Flores v.First Class heeft in 2013 in de finale van het WK jonge paarden gelopen en Sandro Marq v.Sandro Hit was reservekampioen in Schieckau.

Hengstveulen van Vigino

woensdag 14 april 2021

Einde avond van 14 april is een hengstveulen van Vingino geboren. Moeder is Star des Etisses v.Flipper d ' Elle x Quidam de Revel. De merrie heeft al twee goedgekeurde zonen, namelijk Kaptein van de Watering v.Berlin en Nestor van de Watering v.Sandro Boy.

Hengstveulen van Eckstein's Eminenz

woensdag 14 april 2021

Einde middag van 14 april is een hengstveulen van de Duitse hengst Eckstein's Eminenz geboren. Moeder is een Groninger Paard Matrez v.Meinhold x Eendracht.

Hengstveulen van Chopin VA

woensdag 14 april 2021

In de vroege morgen van 14 april is een hengstveulen van Chopin VA geboren, deze hengst is een afstamming van Casall bij Holstein goedgekeurd en Internationaal 1.60m springen. Het veulen is bij draagmoeder Chanceuse geboren, de Embryomerrie is het Internationaal 1.45m springpaard Vedette v.Guidam's Willow x Robin II Z, ze heeft ook nog twee halfzussen die internationaal op 1.35m niveau springen.

Terug naar boven