Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Tangelo van de Zuuthoeve

donderdag 29 juni 2017

Net naar middennacht op 29 juni is Dominka B v.Ol Metta x Jalisco B bevallen van haar eerste veulen. Dominka's moeder Marico was 1.40m spr. zij is een halfzus van VDL Groep Sapphire B v.Mr Blue waar Maikel van de Vleuten internationaal 1.60m mee sprong en in 2014 o.a. de grote prijs van Maastricht won.

Hengstveulen van Diarado

woensdag 28 juni 2017

In de avond van 28 juni is Perlana Z v.Pablo v/d Berkenbroeck x Codexco bevallen van een hengstveulen van Diarado, Perlana Z is in Belgie gefokt, en als 7 jarige verkocht naar Finland, waar ze internationaal uitkwam met een young rider, nadat ze een blessure heeft gekregen is ze voor de fokkerij ingezet.

Hengstveulen van For Romance I

dinsdag 27 juni 2017

Het tweede veulen in de avond van 27 juni is ook een dressuurhengstveulen, dit keer van For Romance I (Furst Romancier x Sir Donnerhal) deze 7 jarige is de jongste met vreemd bloed die het Holsteiner Verband heeft toegelaten. moeder is de ook 7 jarige Stb-Ext merrie Fellow C v.Andrettie x Gribaldi.

Hengstveulen van Ferguson

dinsdag 27 juni 2017

In de avond van 27 juni is een hengstveulen van Ferguson geboren. Moeder is de duits gefokte Das Ist Sie v.Dream of Glory x Bismarck, deze merrie heeft op Lichte Tour Niveau gelopen met Marian Dorresteijn.

Hengstveulen van Furstenball

vrijdag 23 juni 2017

23 mei om 4.15uur ging het alarm van voorlopig keur, ster, prok merrie Bizzy-Bella v.UB40 x Belisar, vlot werd een hengstveulen van Frustenball geboren. Furstenball is onlangs door het Deens Warmbloedpaarden Stamboek Elite verklaard. Veel van zijn nakomelingenzijn succesvol in de sport en fokkerij, zelf was Furstenball in 2011 en 2012 finalist op het WK voor jonge dressuurpaarden.