Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Negro

zondag 11 juni 2017

In de nacht van 11 juni is een hengstveulen van Negro geboren. Moeder is de Prok merrie Daglicht v.Tuschinski x Osmium. Halfzus Belladonna v.Florencio I is Z1 dressuur. En uit de overgrootmoeder komen meerdere hogere geklasseerde dressuurpaarden.

Hengstveulen van Heart Touch

zaterdag 10 juni 2017

In het begin van de nacht van 10 juni is onze Sportmerrie Mona Lisa v.Purioso x Cavalier bevallen van een hengstveulen van Heart Touch. De sportnaam van Mona Lisa was Ma Jolie, ze heeft ZZ-spr/1.35m gelopen, haar moeder de Cavalier dochter Irene liep 1.40m-spr. Halfbroer Bacardi Les Hauts v.Rexar du Houssoit is 1.60m-spr. met Dominique Hendrickx, en dochter Et-Jolie v.Zurich is onlangs internationaal in het 1.35m/spr. uitgebracht.

Merrieveulen van Carera VDL

vrijdag 9 juni 2017

Laat in de avond van 9 juni is de Elite Sport merrie Praline M v.Narcos II x Grannus bevallen van een chique merrieveulen van Carera VDL. Praline M was zelf Z spr/1.30m, haar halfbroer Urchin v.Chin Chin liep 1.50m-spr, en haar oudste zoon Zingaro Z v.Zandor Z is 1.50m-spr.

Merrieveulen van El Salvador

vrijdag 9 juni 2017

In de vroege morgen van 9 juni is een merrieveulen van El Salvador geboren. Moeder is de 4 jarige Ster D-OC merrie Iquitia Banana van de Dreef v.Balou du Rouet Z x Le Duc. Zo moeder zo dochter, ze zijn allebei platenbont zwart, met bijna identieke aftekeningen.

Merrieveulen van Cristallo I

dinsdag 6 juni 2017

In de avond van 6 juni is Carumba v.Karioka del Follee x Bigarreau du Cap bevallen van een merrieveulen van de Cornet Obolensky zoon Cristallo I, deze hengst is zelf 1.50m spr. maar uit zijn moederlijn komen veel hoog geklasseerde springpaarden. De oudste dochter van Carumba, U-Turn MH Z v.Untouchable Z is 1.40m spr.