Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Iron Man

dinsdag 6 juni 2017

In de nacht van 6 juni is een merrieveulen van de in Oldenburg goedgekeurde Iron Man v.Ferro uit de Lichte Tour merrie Anne v.Tuschinski geboren. De moeder van het veulen Golden Glory v.Gribaldi x Mackensen heeft ZZZ dressuur gelopen en haar volle zus Golden Grace Z1 dressuur.

Hengstveulen van Champion of Picobello Z

zaterdag 3 juni 2017

In de nacht van 3 juni een verdrietige gebeurtenis. Op de camera zagen we dat Call Picobello Z v.Carthago x Darco niet in orde was, na controle bleek het veulen helemaal niet goed te liggen, om haar gaan te vervoeren was geen optie, ze reageerde zo heftig en we konden haar niet overeind houden, samen met de dierenarts lukte het om het veulen geboren te laten worden, maar helaas voor Call konden we niets betekenen. Voor het hengstveulen hebben we een hele lieve pleegmerrie gevonden, die hem direct accepteerde.

Hengstveulen van Karmel van de Watering

vrijdag 2 juni 2017

In de avond van 2 juniis Solanes des Itisses v.Quidam de Revel x Apache d'Adriers bevallen van een hengstveulen van Karmel van de Watering. Deze 7 jarige hengst is ook al bij de Bemi Hoeve geboren, hij is in 2016 naar Zweden verkocht en word internationaal 1.35m uitgebracht door Jens Fredericson.

Hengstveulen van Casago

vrijdag 2 juni 2017

Op 2 juni is een hengstveulen van Casago geboren. Moeder is de Elite Preferente Prestatie merrie Norsinaa v.Nimmerdor x Ariban. Een telg uit de bekende Sina-stam waar vele nationale en internationale springpaarden komen. Van Norsinaa zelf lopen er ook nakomelingen 1.30m en 1.35m o.a. de 6 jarige Gorsinaa v.Cardento die ook hier geboren is begint op dat niveau heel goed te lopen.

Hengstveulen van Daily Daimond

dinsdag 30 mei 2017

In de avond van 30 mei is een hengstveulen van Daily Daimond geboren. Moeder is de Elite Sport merrie Toscane v.Democraat x Zortin. Toscane heeft Z2 dressuur gelopen, en haar moeder Furieta liep ook Z2 dressuur.