Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Ferdeaux

vrijdag 26 mei 2017

In de nacht van 26 mei is een hengstveulen van Ferdeaux geboren. Moeder is de Elite Ibop dres. merrie Danjo v.Johnson x Houston, zij loopt M2 dressuur.

Hengstveulen van Casall

woensdag 24 mei 2017

In de nacht van 24 mei is een hengstveulen van Casall geboren, moeder is de 7 jarige Guidame T v.Willow x Tangelo van de Zuuthoeve, zij is een talentvol paard wat in opleiding is voor de springsport, het veulen is daarom via embryotransplantatie geboren.

Merrieveulen van Hennessy

dinsdag 23 mei 2017

In de nacht van 23 mei is een merrieveulen geboren uit Ster Prok D-OC Zieta de la Fazenda v.Rousseau x Sandro Hit. De oudste zoon van Zieta, Expresso de la Fazenda v. Floret Ass loopt al ZZL-drs, en twee halfbroers en een halfzus lopen ook op hoog niveau, Verdi de la Fazenda is Grand Prix, Amos de la Fazenda PSG/Inter I en Cenda de la Fazenda is ZZ dressuur.

Merrieveulen van Cornet Obolensky

maandag 22 mei 2017

In de morgen van 22 mei ging om 5.00uur het alarm van Nena-Blue-K van 't Kattenheye v.Plot Blue x Quidam de Revel. Uit deze moederlijn komen o.a. Qrispy D'ive Z 1.60m-spr. Ungaro D'ive 1.40m.spr. en de volle broer van de moeder van Nena, Que Pour Toi ggk.CDE en ZZ-spr./1.35m.

Merrieveulen van Spartacus

zondag 21 mei 2017

Zondagmiddag 21 mei is voorlopig keur, Prok Stermerrie Zindy v.Heartbreaker x Voltaire bevallen van een groot chique merrieveulen van Spartacus, de moeder en een halfbroer van Zindy zijn ZZ spr./1.35m, en een zoon van Zindy, de 3 jarige Jorlan v.Verdi is onlangs bij het BWP goedgekeurd.