Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Cornet Obolensky

donderdag 18 mei 2017

Net na de middag van 24 april weer een hengstveulen van Cornet Obolensky dit keer een supergroot veulen, via draagmerrie Duchessa geboren, embryo merrie is Casana v.Carano x Cassini II, deze merrie is 1.50m springen.

 

 

Hengstveulen van Cornet Obolensky

donderdag 18 mei 2017

In de nacht van 24 april na een bevalling die ruim een half uur duurde eindelijk het hengstveulen van Cornet Obolensky geboren, moeder is Flin de Landetta Z v.Flipper d’Elle x Corrado I, de merrie deed het wel goed en bleef rustig, maar er moest ruimte komen voordat het veulen eruit kon. De een jaar oudere broer van Flin is My Forever v.For Pleasure deze is 1.60m springen geklasseerd.

 

 

Merrieveulen van Harley

donderdag 18 mei 2017

In de vroege morgen van 17 april is een merrieveulen geboren van de hengst Harley, uit de Embryomerrie Linotte de Sohan v.Elanville x Voltaire x Rigoletto, deze merrie heeft zelf internationaal gesprongen en al diverse internationale springpaarden gebracht.

 

Merrieveulen van Untouchable

donderdag 18 mei 2017

In de nacht van 17 april is een merrieveulen van Untouchable geboren, uit Dazzle van de Nethe v.Quasimodo Z x Ewout van de Kleine Roost, uit deze directe moederlijn komen vele internationale sportpaarden, vier halfbroers van de merrie lopen 1.45m en een halfbroer loopt 1.60m.

 

Merrieveulen van Formel Eins

donderdag 18 mei 2017

Laat  in de avond van 16 april is een merrieveulen geboren van Formel Eins v.Franziskus x Cornet Fever.  Het eerste veulen voor moeder Wenicia v.De Niro x Canaster I. Wenica heeft 2 volle broers en een volle zus die super presteren,  de Hanoveraans ggk Duke of Oldenburg, en Dicaprio loopt Grand Prix in Brazilië, de volle zus Donatella 79 loopt in Canada PSG/Inter I.