Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Heart Touch

dinsdag 15 mei 2018

In de avond van 15 mei is een groot hengstveulen van Heart Touch geboren. Moeder is de Elite Preferente Woradiella v.Orame x Lemmod. De in 2013 geboren dochter Idiella v.Emerald van 't Ruytershof was in 2016 op de Centale Keuring de Brabantse Kampioen.

Hengtveulen van Emerald van 't Ruytershof

maandag 14 mei 2018

In de nacht van 14 mei is een hengstveulen van Emerald geboren. Moeder is Frieda 161 v.For Pleasure x A Jungle Prince, net als vorig jaar lag ook dit veulen op z'n rug, het veulen was niet echt makkelijk te draaien, dat kwam doordat hij echt groot en zwaar was, dit was ook goed te merken bij de uiteindelijke geboorte, de romp en heupen kwamen er moeilijk bij de merrie doorheen, door rustig te blijven en al wiebelend hebben we het veulen er stukje bij beetje uitgekregen. Oudste dochter van Frieda, Carimba R v.Contendro I is 1.50m/spr. en volle broer van Frieda, Fabio is 1.45m/spr.

Hengstveulen van Untouchable

zaterdag 12 mei 2018

In de nacht van 12 mei is een hengstveulen van Untouchable geboren. Moeder Thursday v.Gasper x Novil Hero, heeft zelf verdienstelijk in de sport gelopen, en drie van de oudste  nakomelingen van Mr.Blue doen het ook heel goed, o.a. Ever No Clever Blue is 1.50m./spr. met Phillip Lever (Aus) en Enrique Blue is 1.50m./spr. met Patrik Spits (Bel) en Eleonore Blue is 1.40m./Spr. met Anouk de Proft.

Merrieveulen van Ultimo van ter Moude

donderdag 10 mei 2018

10 mei Hemelvaartsdag in de avond is een groot merrieveulen van de Grand-Prix hengst Ultimo van ter Moude geboren. Moeder is de 6 jarige Hortensia v.Contendro I x Cassini I deze komt uit dezelfde stam als o.a. VDL Group Cassanova Z v.Chellano Z 1.45m-spr, VDL Group Cavaro v.Ol Metta ZZ-spr/1.35m en VDL Group Ernest v.Diamant de Semilly 1.45m-spr.

Merrieveulen van De flor III Z

donderdag 10 mei 2018

Het tweede veulen in de vroege morgen van 10 mei, is een merrieveulen van De Flor III Z. Moeder is Cascaja v.Feingeist x Memelruf. Dit is een halfzus van EK eventing CCI2* Cappuccino TSF v.I-Punkt van Ben Leuwer, en de Bonte bij het Trakkenerverband goedgekeurde Contrieu v.Michelangelo is ook een halfbroer van Cascaja.