Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Marko van Spieveld

donderdag 10 mei 2018

Vroeg in de morgen van 10 mei is een hengstveulen van Marko van Spieveld v.Arko III  x Quasimodo van de Molendreef, deze jonge BWP hengst is aangewezen, maar door een peesblessure heeft hij zich niet onder het zadel kunnen laten zien. moeder is Kiss Me van de Watering v.Darco x Quidam de Revel.

Hengstveulen van For Ferrero

donderdag 10 mei 2018

Net na middennacht op 10 mei is een hengstveulen van de verrichtingskampioen Kwpn van het najaarsonderzoek 2017 For Ferrero geboren. Moeder is de 4 jarige Ster Voorlopig Keur Prok merrie Jirenda v.De Niro x Rousseau, zij behaalde op de merriekeuring 80 punten voor beweging. Haar moeder Wirenda was Brabants Kampioen op de Centrale Keuring.

Merrieveulen van Vitalis

dinsdag 8 mei 2018

Net na middennacht op 8 mei is een merrieveulen van Vitalis geboren. Moeder is de Elite merrie Herrera v.Furstenball x Sando Hit. Haar volle broer Invito was aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Hun moeder Santana van Hof Olympia is ZZL dressuur.

Merrieveulen van I'm Special de Muze

maandag 7 mei 2018

In de avond van 7 mei is een merrieveulen van I'm Special de Muze geboren, moeder is Callandina PP v.Canturo x Granus. Callandina PP is een halfzus van de KWPN hengst Padinus. Moeder van Callandina en Padinus was Ladina zij was Sport en 1.50m/Springen.

Hengstveulen van Flipper d'Elle

maandag 7 mei 2018

In de middag van 7 mei is een hengstveulen van Flipper d'Elle geboren. Moeder is de Sport ZZ-spr/1.35m Sully des Etisses v.Kannan x Muguet du Manoir, 3 halfbroers van de merrie zijn 1.40m/spr. waarvan Love de Etisses v.Quidam de Revel bij SF is goedgekeurd. Twee andere halfbroers van Quidam de Revel zijn Never des Etisses 1.60m/spr. en Kingdom is 1.50m/spr.