Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Cornet Obolensky

donderdag 3 mei 2018

In de nacht van 3 mei is een veulen van Cornet Obolensky geboren. Moeder is de Stermerrie Suzie v.Calvados x Recruut. Suzie heeft al een nakomeling Bibi v.Dutch Capitol die springt op  1.35 niveau, zelf heeft ze tussen 2006 en 2015 wedstrijden gelopen in o.a. Beiroet, Jordanie, Libanon en daaromliggende landen, maar is terug naar Nederland gekomen voor de fokkerij.

Merrieveulen van Quabri de L'isle

woensdag 2 mei 2018

Vroeg in de avond van 2 mei is een heel knap merrieveulen van de Kannan zoon Quabri de L'isle geboren, de franse hengst is vorig jaar ook door het KWPN erkend, hij is succesvol op het hoogste niveau, en kwam ook in Rio op de Olympische Spelen aan de start met Pedro Veniss. Ook de moeder van dit veulen acteerde op het 1.60m spring niveau, zij is de sportmerrie Puhr v.Animo x Capitol I

Hengstveulen van Secret

woensdag 2 mei 2018

In de vroege morgen van 2 mei is een heel stoer sterk hengstveulen van de Sezuan zoon Secret geboren, dat is de hengst die vorig jaar op basis van een fimpje van 20 seconde in korte tijd heel populair werd bij vele fokkers. Moeder van het veulen is Kamara HS v.Polarion x Lehndorf.

Merrieveulen van Totilas

woensdag 2 mei 2018

In de nacht van 2 mei het 2e veulen geboren, dit keer weer een merrieveulen van Totilas, maar wat het zo bijzonder maakt is dat de moeder een Arabo Fries is, Topspeed Uniek haar vader Yk Maximus is een Arabier en haar moeder is een afstammeling van de Fries Fetse 349. Vorig jaar is het volle zusje ook hier geboren, ook precies dezelfde bevalling, als een krachtexplosie brengt Uniek  haar veulens ter wereld, je moet snel zijn om de vliezen van het hoofdje te halen.

Merrieveulen van Just Wimphof

woensdag 2 mei 2018

In de nacht van 2 mei is een merrieveulen van de De Niro zoon Just Wimphof geboren. Moeder is de Elite Sportmerrie Zeminka v.Sir Sinclair x Lancer II ze liep zelf Z2 dressuur, halfbroers Othello v.Corleone liep PSG/Inter I en Future Music v.Jazz loopt ZZL, en uit de tweede en derde generatie komen meerdere paarden die hoog in de springsport hebben gepresteerd.