Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Halifax van het Kluizerbos

dinsdag 1 mei 2018

In de nacht van 1 mei is een merrieveulen van Halifax van het Kluizerbos v.Heartbreaker geboren. In 2013 werd Halifax als 6 jarige Belgisch Kampioen en in 2017 staat hij op nr 1 van de Wereld, samen met zijn ruiter Lorenzo de Luca. Moeder van het veulen is de 4 jarige Jessica v.Numero Uno x Cento, deze komt uit de Bryolieta stam waar al vele springpaarden zijn voortgekomen.

Hengstveulen van For Pleasure

zondag 29 april 2018

Het tweede veulen in de nacht van 29 april is een hengstveulen van For Pleasure. Moeder is de 4 jarige Janowla v.Kannan x Owaola v.Indoctro. Owaola de grootmoeder van het veulen, maakte haar internationale springdebuut onder Piet Raymakers sr. In 2007 werd Owaola overgenomen door Tim Lips en maakte ze de overstap naar de eventing, en ze werden in 2010 Nederlands Kampioen Eventing.

Hengstveulen van Arezzo

zondag 29 april 2018

In de nacht van 29 april is een hengstveulen van Arezzo VDL geboren. Moeder is de schimmelmerrie Cina To Jo Pe Hoeve Z v.Chuck Z x Voltaire. Ook deze merrie heeft bijna een jaar gedragen, wat wel nodig is geweest voor het veulen, maar hij doet het heel goed verder.

Hengstveulen van A Big Boy

woensdag 25 april 2018

In de voormiddag van 25 april is een hengstveulen van A Big Boy geboren. A Big Boy is een internationale springhengst van Kannan x Cash. Moeder is Zarina M v.Lupicor x Calypso I, zij is Sport en heeft op Z/1.30m gesprongen. Haar zoon Daimont M v.Numero Uno is 3e bez. KWPN en is 1.45m/spr.

Merrieveulen van Desperado

dinsdag 24 april 2018

In de avond van 24 april is een merrieveulen van de Grand Prix hengst Desperado geboren. Moeder is Z1 dressuur merrie Wynona v.San Remo x Rossini, grootmoeder was Elite Sport Prestatie merrie Jolika, hieruit komen o.a. ook Estee Lauder v.Santano PGS/Inter I en Zinedine Zidane v.Stedinger ZZL.