Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Non Stop

zondag 22 april 2018

Vroeg in de avond van 22 april is een merrieveulen van Non Stop geboren. Moeder is Camilla v.Contender x Lennon. Uit deze merrie komen al drie Internationale springpaarden. Darco Scheefkasteel Z is 1.55m/Spr. Volle zus Indy van Koten is 1.45m/Spr. en vorig jaar naar Emaerika verkocht, en Darco II Z is 1.40m/Spr.

Hengstveulen van Spartacus

zondag 22 april 2018

Het tweede veulen in de nacht van 22 april is een hengstveulen van Spartacus uit Elite Sport 1.30m Spr. Bodessa v.Lord Z x Peter Pan, in eerste instantie lag de merrie, maar toen het er op aankwam ging ze staan en ging staande persen, het enige wat je dan kan doen is het veulen opvangen om de val te breken. Halfbroer van de merrie Allstar v.Oklund is 1.60m/springen.

Hengstveulen van Brunetti Z

zondag 22 april 2018

In de nacht van 22 april is een hengstveulen van Brunetti Z geboren, ook een hele zware bevalling voor Princes v.Praktiker x Faveur, na aankomst in de stal een Red Bag Delivery geconstateerd, we hadden het hoofdje wel snel uit de merrie, maar het zware veulen bleek toch wel in ademnood, maar in de loop van de dag bleef hij wel goede reflexen houden, en om hem nog meer kansen te geven is besloten hem naar een Intensive Care Kliniek te brengen.

Merrieveulen van Jakarta

zaterdag 21 april 2018

21 april om 8.30 uur is een merrieveulen van Jakarta geboren, moeder is de Elite merrie Erona v.Andretti x Negro. de 2 jaar oudere zus van Erona, Corona v.Tuschinski doet het uitstekend in de sport en is met Kate Wiggings PGS/Inter I geklasseerd. Uit deze moederlijn loopt ook Axel v.Sandreo verdienstelijk Grand Prix dressuur met Grete Püvi uit Estland.

Hengstveulen van Don VHP Z

vrijdag 20 april 2018

Vroeg in de morgen van 20 april is een hengstveulen van Don VHP Z geboren, deze zoon van Diamant de Semilly vormt sinds ongeveer drie jaar een combinatie met Harrie Smolders, en is sinds vorig jaar beschikbaar voor de fokkerij. De moeder van het veulen is Vencedor H v.Oklund x Damiro, nakomeling Gibsy v.Cardento is ZZ-spr/1.35m geklasseerd.