Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Johnson

vrijdag 20 april 2018

Via een draagmerrie is in de nacht van 20 april een merrieveulen van Johnson geboren. De eigen moeder is de Elite Sportmerrie Randy-Star v.Lancet x Chornos, zij liep Grand Prix/Inter I, ook haar volle broer Wendel loopt op dat niveau. Halfzus Zamira v.San Remo ook Grand Prix/Inter I, is gisternacht hier ook bevallen. Twee halfbroers van Houston en Olivi zijn Z2 en ZZL geklasseerd.

Hengstveulen van Apache

donderdag 19 april 2018

Elite Sportmerrie Zamira v.San Remo x Chronos is net na middennacht op 19 april bevallen van een groot hengstveulen van Apache. Zamira heeft het zelf heel goed gedaan in de sport, zij liep Grand Prix/Inter I, ook haar halfzus Randy-Star en halfbroer Wendel beide van Lancet liepen PSG/Inter I. Twee andere halfbroers van Houston en Olivi zijn Z2 en ZZL dressuur.

Hengstveulen van Feinrich

woensdag 18 april 2018

In de avond van 18 april is Elite merrie Dasante v.Tuschinski x Ferro bevallen van een hengstveulen van Feinrich, de kampioen van de Mecklenburger hengstenkeuring 2015, een zoon van Fúrst Heinrich. Dasante is een dochter van Natasja dit is een volle zus van de KWPN hengst Metall.

Hengstveulen van Hazel B

woensdag 18 april 2018

Vroeg in de ochtend van 18 april ging om 5.00uur het alarm alweer voor de zoveelste keer ;-) dit keer was het van stamboek prok merrie Zonnestraal v.Scandic x Ferro. Ze heeft een heel stoer hengstveulen van AES hengst  Hazel B v.Sir Fashion x Westpoint gekregen.

Hengstveulen van Jakarta

dinsdag 17 april 2018

De tweede laat in de avond van 17 april ze werden allebei tussen 23.30uur en 23.45uur geboren, was een hengstveulen van Jakarta. De  merrie is de in het Hannoveraner Verband ingeschreven Love Story T.K. v.Londonderry x De Niro.