Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Toto JR

dinsdag 17 april 2018

Laat in de avond van 17 april is de Elite Sport Z2 dressuur merrie Contessa Domino v.Johnson x D-Day bevallen van een zeer chique merrieveulen van Toto Jr. De volle broer van Contessa, Blizzard Domino loopt PGS/Inter I en halfzus Domino Day v.Krack C is ZZL dressuur.

Merrieveulen van Aganix du Seigneur

maandag 16 april 2018

In de middag van 16 april is een merrieveulen van Aganix du Seigneur geboren uit Internationaal springpaard Ruby v.Rubert R x Cordano Z. Na haar sportcarriere mag de nu 14 jarige die op 1.45m niveau presteerde voor het nageslacht gaan zorgen.

Hengstveulen van Quasimodo van de Molendreef

maandag 16 april 2018

In de nacht van 16 april is weer een hengstveulen van Quasimodo van de Molendreef geboren. Het is de tweelingbroer van de op 9 april geboren Quasimodo. Moeder is Nababette Z v.Nabab de Rêve x Casper, nadat de merrie gespoeld was bleken er twee embryo's te zijn wat twee mooie veulens heeft opgeleverd.

Merrieveulen van I'm Special de Muze

vrijdag 13 april 2018

Laat in de avond van 13 april is een merrieveulen van I'm Special de Muze geboren. De Moeder is 1.50m springpaard Abbervail Amber v.Douglas x Chairlift, haar volle broer Abbervail Lightning loopt internationaal 1.60m-Spr. beide met Claudia Verburgt, haar ouders fokte deze twee paarden en nog een 1.50m-spr en 1.45m-spr. uit Abbervail Stella v.Chairlift, dit is weer een volle zus van Abbervail Dream, deze ruin was ook 1.60m springen geklasseerd.

Merrieveulen van Cornet Obolensky

vrijdag 13 april 2018

Vroeg in de morgen van 13 april begon de bevalling van de pas 3 jarige Katatzi LN v.Kannan x Heartbreaker, een mooi merrieveulen van Cornet Obolensky werd geboren, omdat de merrie als 2 jarige zo groot en slap was, werd besloten om haar al zo vroeg te dekken, het is mooi om te zien dat zo'n jong paard op deze manier zo snel volwassen word.