Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Harley

zaterdag 7 juli 2018

In de nacht van 7 juli is een merrieveulen van Harley geboren. Moeder is de Holsteiner schimmelmerrie Challenge v.Colman x Ahorn Z. Haar zoon Nico van de Bernsehoeve Z v.Nummero Uno springt internationaal op 1.40m niveau.

Merrieveulen van Totilas

woensdag 4 juli 2018

In de nacht van 4 juli is via embryotransplantatie een uniek merrieveulen van Totilas geboren. Moeder is Weidyfleur II v.Negro x Gerhswin, dit is een volle zus van niemand minder dan de Olympisch Kampioen Valegro. Draagmerrie Katie is een Iers gefokt soort van jachtpaard.

Hengstveulen van Everdale

woensdag 4 juli 2018

In de nacht van 4 juli is een hengstveulen van Everdale geboren. Moeder is de Elite Ibop Sport merrie Doraya Gonda v.Johnson x Gabochon, ze heeft zelf Z2 dressuur gelopen. Haar volle zus Evita-Gonda is ZZL drs en halfbroer Witchell G v.Houston is ZZZ geklasseerd.

Hengstveulen van Emerald van 't Ruytershof

zaterdag 30 juni 2018

In de nacht van 30 juni is de 4 jarige Janneke v.El Primero x Burggraaf, bevallen van een groot hengstveulen van Emerald van het Ruytershof.

Hengstveulen van Franziskus

woensdag 27 juni 2018

Heel vroeg in de morgen van 27 juni is draagmerrie Givenchy bevallen van een hengstveulen van Franziskus. Eigen moeder Elite Sport merie Nea Dolce Vita v.Donnerhall x Alabaster, zij heeft in de jonge jaren in de Brilliantring meegelopen.

Terug naar boven