Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Andiamo de Semilly

vrijdag 13 april 2018

Een paar uur later dan Orange-Fire, net in de nacht van 13 april ging het alarm van haar kleindochter Indira Z v.Indorado x Rebel I Z, ook uit haar werd een hengstveulen geboren dit keer van Andiamo de Semilly, deze komt ook uit de Silverbridgestam, waaruit al meer dan 30 springpaarden voortkomen die tussen de 1.30m en 1.60m springen uitkomen.

Hengstveulen van Aganix du Seigneur

donderdag 12 april 2018

In de avond van 12 april is een heel mooi getekend hengstveulen van Aganix du Seigneur geboren uit Stermerrie Orange-Fire v.Jimtown x Pantheon xx, deze merrie komt uit de Silverbridge stam, waar vele internationale springpaarden zijn voortgekomen o.a. Nelson Z v.Noureyev 1.60m, Reboso LS v.Dollar de la Pierre 1.60m, Boris v.Quantum 1.50m, Ad Nouvelle Europe Z v.Nelson Z 1.60m en zo nog vele meer.

Hengstveulen van Everdale

donderdag 12 april 2018

In de nacht van 12 april is een hengstveulen van Everdale geboren, uit de  Ster Prestatie merrie Nirande v.Ircolando x Almiro. Onlangs kwam deze merrie nog in het nieuws in de Paardenkrant, omdat haar dochter Charande v.L'Esprit de hoogste punten van 84.5 bij elkaar sprong in de IBOP van Asten. Nirande bracht van No Limit al twee internationale springpaarden Sacramento en Tyfoon. Met dit veulen is de dressuurrichting gekozen, wat een prachtig resultaat heeft opgeleverd.

Merrieveulen van Cicero van Paemel

woensdag 11 april 2018

In de ochtend van 11 april is een merrieveulen van Cicero van Peamel geboren. Moeder is de BWP merrie Lady Clarence v.Clarence C x Darco. Lady Clarence is een halfzus van Julysse v.Epleaser van 't Heike deze springt 1.45m met Charlotte Bettendorf. Uit deze moederlijn komen verschillende paarden die 1.45m en hoger zijn geklasseerd.

Hengstveulen van El Salvador

dinsdag 10 april 2018

Ook in de avond van 10 april begon de bevalling van (Bibi) Balafu de Tamerville v.Vancouver x Hugo, deze Ster merrie behaalde met de Ibop maar liefst 80 punten. Het veulen lag in eerste instantie op z'n rug, maar nadat deze gedraaid was werd hij vlot geboren.