Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Hometown

vrijdag 22 juni 2018

In de avond van 22 juni is een heel groot chique hengstveulen van Hometown geboren. Moeder is de Oldenburger merrie Giva v.Samarant x Rubinstein I

Hengstveulen van Dettori

donderdag 21 juni 2018

In de vroege ochtend van 21 juni is een hengstveulen van Dettori geboren. Moeder van het veulen is de Voorlopig Keur Prok merrie Westside v.Rousseau x Flemmingh. Haar moeder is de halfzus van Grand Prix Sport merrie Vitana V v.Donnerhal, dat is de moeder van de KWPN hengst Cennin v.Vivaldi die ook Grand Prix loopt met Madeleine Witte.

Merrieveulen van Dore van 't Zorgvliet

donderdag 21 juni 2018

In de nacht van 21 juni is een merrieveulen van Doré van 't Zorgvliet 1.60m-spr v.Heartbreaker x Skippy II geboren. Moeder is de 3 jarige Kosalottie W v.Chaman x Libero H, deze komt uit de Lottie Zottie-stam waar vele internationale springpaarden voortkomen.  Haar halfbroers zijn o.a. Vindicat W v.Guidam is 1.60m-spr en Brunotti VDL v.Quintero is 1.50m-spr. De grootmoeder van de merrie  heeft maar liefst 9 broers en zussen die op 1.40m-spr en hoger zijn uitgekomen, waarvan 4 op 1.60m-spr. niveau.

Hengstveulen van For Romance

maandag 18 juni 2018

In de nacht van 18 juni is een heel chique zwart hengstveulen van For Romance geboren, zijn moeder is de Elite merrie Elpacina v.Vivaldi x Rousseau. Elpacina liep werd als 3 jarige geplaatst voor de finale van de VSN-Troffee. Haar volle broer Da Vinci Sollenburg is PSG/Inter I met Corrinda Uitjeboer.

Hengstveulen van Henkie

zondag 17 juni 2018

Laat in de vond van 17 juni is een hengstveulen van Henkie geboren. Moeder is de Stb. Prok merrie Arkansas v.UB40 x Chronos. We hadden heel de dag al gezien dat ze onrustig was en dat het niet lang meer zou gaan duren, toch moest het nog bijna middennacht zijn voor dat de Henkie zoon zich aandiende.

Terug naar boven