Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Everdale

woensdag 13 juni 2018

Laat in de avond van 13 juni is een hengstveulen van Everdale geboren, het eerste veulen voor Donné v.Voice x Jazz.

Merrieveulen van Hattrick Voque

woensdag 13 juni 2018

In de avond van 13 juni is een merrieveulen van de New Forrest ponyhengst Hattrick Voque geboren. Hattrick Voque heeft in Duitsland met goed gevolg zijn verrichtingstest afgelegd en behaalde hoge cijfers op de springonderdelen. Moeder van het veulen is de 6 jarige Mahrousja v.Cartago van 't Molenboch x Casper.

Merrieveulen van Orlando

zondag 10 juni 2018

Laat in de avond van 10 juni is een merrieveulen van de New Forest hengst Orlando geboren, deze pony heeft op hoog niveau dressuur gelopen. Moeder van het veulen is de 24 jarige Marieke van het Nonnenbos v.Brummerhoeve's Boss x Vernons Vineyard, zij heeft in blakende gezondheid de dracht en bevalling doorstaan.

Hengstveulen van Desperado

vrijdag 8 juni 2018

Het tweede veulen in de avond van 8 juni, is een hengstveulen van Desperado, uit onze Elite Ibop merrie Zonieta v.Jazz x Flemmingh. Uit deze moederlijn komen vele sportpaarden voort zowel dressuur als springen. Uit deze Nieta stam komt ook de bekende KWPN Grand Prix merrie Anne Beth v.Oscar en de overleden KWPN hengst Cover Story.

Hengstveulen van Karmel van de Watering

vrijdag 8 juni 2018

In de avond van 8 juni twee hengstveulens geboren, als eerste een springveulen van Karmel van de Watering v.Diamant de Semilly, moeder is Star des Etisses v.Flipper d'Elle x Quidam de Revel, deze merrie heeft al twee goedgekeurde zonen, BWP hengst Kaptein van de Watering v.Berlin en Nector van de Watering v.Sandro Boy bij het AES.

Terug naar boven