Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Henkie

zondag 17 juni 2018

Laat in de vond van 17 juni is een hengstveulen van Henkie geboren. Moeder is de Stb. Prok merrie Arkansas v.UB40 x Chronos. We hadden heel de dag al gezien dat ze onrustig was en dat het niet lang meer zou gaan duren, toch moest het nog bijna middennacht zijn voor dat de Henkie zoon zich aandiende.

Hengstveulen van Everdale

woensdag 13 juni 2018

Laat in de avond van 13 juni is een hengstveulen van Everdale geboren, het eerste veulen voor Donné v.Voice x Jazz.

Merrieveulen van Hattrick Voque

woensdag 13 juni 2018

In de avond van 13 juni is een merrieveulen van de New Forrest ponyhengst Hattrick Voque geboren. Hattrick Voque heeft in Duitsland met goed gevolg zijn verrichtingstest afgelegd en behaalde hoge cijfers op de springonderdelen. Moeder van het veulen is de 6 jarige Mahrousja v.Cartago van 't Molenboch x Casper.

Merrieveulen van Orlando

zondag 10 juni 2018

Laat in de avond van 10 juni is een merrieveulen van de New Forest hengst Orlando geboren, deze pony heeft op hoog niveau dressuur gelopen. Moeder van het veulen is de 24 jarige Marieke van het Nonnenbos v.Brummerhoeve's Boss x Vernons Vineyard, zij heeft in blakende gezondheid de dracht en bevalling doorstaan.

Hengstveulen van Desperado

vrijdag 8 juni 2018

Het tweede veulen in de avond van 8 juni, is een hengstveulen van Desperado, uit onze Elite Ibop merrie Zonieta v.Jazz x Flemmingh. Uit deze moederlijn komen vele sportpaarden voort zowel dressuur als springen. Uit deze Nieta stam komt ook de bekende KWPN Grand Prix merrie Anne Beth v.Oscar en de overleden KWPN hengst Cover Story.