Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Karmel van de Watering

vrijdag 8 juni 2018

In de avond van 8 juni twee hengstveulens geboren, als eerste een springveulen van Karmel van de Watering v.Diamant de Semilly, moeder is Star des Etisses v.Flipper d'Elle x Quidam de Revel, deze merrie heeft al twee goedgekeurde zonen, BWP hengst Kaptein van de Watering v.Berlin en Nector van de Watering v.Sandro Boy bij het AES.

Merrieveulen van Inspire

vrijdag 8 juni 2018

In de ochtend van 8 juni is een merrieveulen van Inspire geboren. Moeder is onze Ster Voorlopig Keur Prok merrie Flash v.Rousseau x Weinberg. Moeder van Flash, Notre Dame was Z2 dressuur, uit deze moederlijn komen al meer dan 25 dressuurpaarden die Z1 of hoger zijn.

Hengstveulen van Extra

donderdag 7 juni 2018

Laat in de avond van 7 juni is via embryotransplantatie een hengstveulen van Extra geboren. Moeder is de Sport 1.50m/springmerrie Casana v.Carano x Cassini II. Vader Extra v.Berlin x Heartbreaker is internationaal 1.60m/spr. met Olivier Philippaerts, hij heeft de laatste week verdienstelijk de Global Tour gelopen in St Tropez en Cannes.

Hengstveulen van Farrel

donderdag 7 juni 2018

In de nacht van 7 juni is een hengstveulen van Blue Horse Farell geboren. Moeder is Stermerrie Silvana v.Gribaldi x Sultan. De volle broer van Silvana, Rabun loopt ZZ-L dressuur en halfzus Vivace v.Pacific is Z-spr/1.30m

Merrieveulen van Aganix du Seigneur

dinsdag 5 juni 2018

In de avond van 5 juni is een merrieveulen van Aganix du Seigneur Z geboren. Moeder is de 19 jarige Special Effect R v.Inspecteur x Dutchboy. Aganix du Seigneur Z is een succesvol internationaal 1.60m springpaard die vele goede resultaten heeft behaald met Jos Lansink, na een blessure moest Aganix noodgedwongen de sport verlaten.