Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Hennesey

dinsdag 5 juni 2018

In de ochtend van 5 juni is de voorlopig keurmerrie Tinka v.Lux x Candyboy bevallen van een hengstveulen van de dressuurhengst Hennesey. Na een verlossing van ongeveer een half uur kon het veulen eindelijk geboren worden. Uit deze merrielijn komen zowel spring- als dressuurpaarden uit in de hogere klasses. Halfbroer van de merrie Zidane v.Rousseau is Z2 dressuur en Valencia v.Tangelo v/d Zuuthoeve is ZZ-spr/1.35m.

Merrieveulen van Indian Rock

maandag 4 juni 2018

In de avond van 4 juni is een merrieveulen van Indian Rock geboren. Het eerste veulen voor de 5 jarige Ici Paris Sollenburg Ster D-OC v.Coverstory x Ferro. Ici heeft vele broers en zussen die hoog in de sport lopen, Winston Sollenburg v.OO Seven loopt PSG/Inter I en Dance4life v.Westenwind is ZZL-drs. En in ieder geval nog 3 Z2 en 2 Z1 dressuurpaarden.

Hengstveulen van Govenor

zondag 3 juni 2018

In de avond van 3 juni is een heel chique zwart hengstveulen van Govenor geboren via embryotransplantatie. De echte moeder is staatspremiemerrie West Virginia v.Weltmeyer x Akzent II. Haar in 2012 geboren Bellisimo M zoon Bon Charmeur is GGK bij het Hanoveraans stamboek.

Merrieveulen van Cornet Obolensky

zaterdag 2 juni 2018

In de avond van 2 juni is een merrieveulen van Cornet Obolensky geboren, moeder is Nena-Blue-K van 't Kattenheye v.Plot Blue x Quidam de Revel. Nena-Blue komt uit de zelfde moederlijn als de goedgekeurde Aloude Z v.Alme Z. Haar moeder is halfzus van Ungaro d'Ive v.Canaletto en van Qripsy d'Ive Z v.Quick Star 1.60m/spr.

Merrieveulen van Desperado

zaterdag 2 juni 2018

In de nacht van 2 juni is een merrieveulen van Desperado geboren. Moeder is Ultraster v.Freestyle x Pion. Desperado maakte onlangs zijn internationale Grand-Prix debuut op CDI Uggerhalne in Denemarken, en behaalde daar met Emmelie Scholtens een mooie 3e plaats.