Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Indian Rock

maandag 4 juni 2018

In de avond van 4 juni is een merrieveulen van Indian Rock geboren. Het eerste veulen voor de 5 jarige Ici Paris Sollenburg Ster D-OC v.Coverstory x Ferro. Ici heeft vele broers en zussen die hoog in de sport lopen, Winston Sollenburg v.OO Seven loopt PSG/Inter I en Dance4life v.Westenwind is ZZL-drs. En in ieder geval nog 3 Z2 en 2 Z1 dressuurpaarden.

Hengstveulen van Govenor

zondag 3 juni 2018

In de avond van 3 juni is een heel chique zwart hengstveulen van Govenor geboren via embryotransplantatie. De echte moeder is staatspremiemerrie West Virginia v.Weltmeyer x Akzent II. Haar in 2012 geboren Bellisimo M zoon Bon Charmeur is GGK bij het Hanoveraans stamboek.

Merrieveulen van Cornet Obolensky

zaterdag 2 juni 2018

In de avond van 2 juni is een merrieveulen van Cornet Obolensky geboren, moeder is Nena-Blue-K van 't Kattenheye v.Plot Blue x Quidam de Revel. Nena-Blue komt uit de zelfde moederlijn als de goedgekeurde Aloude Z v.Alme Z. Haar moeder is halfzus van Ungaro d'Ive v.Canaletto en van Qripsy d'Ive Z v.Quick Star 1.60m/spr.

Merrieveulen van Desperado

zaterdag 2 juni 2018

In de nacht van 2 juni is een merrieveulen van Desperado geboren. Moeder is Ultraster v.Freestyle x Pion. Desperado maakte onlangs zijn internationale Grand-Prix debuut op CDI Uggerhalne in Denemarken, en behaalde daar met Emmelie Scholtens een mooie 3e plaats.

Merrieveulen van Hotspot

vrijdag 1 juni 2018

1 juni weer een merrieveulen van Hotspot geboren, dit veulen komt Grase C v.Calvaro x Colino, Grace C is een volle zus van Flow C deze merrie had afgelopen maandag 28 mei ook een merrieveulen van Hotspot, grappig is dat beide merries en ook Hotspot hier ook geboren zijn. Grootmoeder van de veulens Neutje v.Colino was voordat ze de fokkerij werd ingezet internationaal 1.60m/spr.

Terug naar boven