Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Hotspot

vrijdag 1 juni 2018

1 juni weer een merrieveulen van Hotspot geboren, dit veulen komt Grase C v.Calvaro x Colino, Grace C is een volle zus van Flow C deze merrie had afgelopen maandag 28 mei ook een merrieveulen van Hotspot, grappig is dat beide merries en ook Hotspot hier ook geboren zijn. Grootmoeder van de veulens Neutje v.Colino was voordat ze de fokkerij werd ingezet internationaal 1.60m/spr.

Merrieveulen van Desperado

donderdag 31 mei 2018

In de avond van 31 mei is Elaruta v.Johnson x Boy B bevallen van een merrieveulen van Desperado. Halfzus van de merrie Uivertje Ruta v.Jazz is PSG/Inter I en volle broer Don't Wurry is ZZZ-drs geklasseerd

Merrieveulen van Cornet Obolensky

donderdag 31 mei 2018

31 mei vroeg in de avond tegen 18.00uur is een merrieveulen van Cornet Obolensky geboren. De merrie Hope is High v.Mr. Blue x Peter Pan komt uit een hele goede sportstam, halfbroer Tuberthus v.Numero Uno is 1.60m-spr. en halfzus Kelly v/d Bisschop is Z-spr/1.35m met Ben Beevers.

Hengstveulen van Cornet Obolensky

woensdag 30 mei 2018

In de avond van 30 mei is een hengstveulen van Cornet Obolensky geboren, moeder is Flin de Landetta Z v.Flipper d'Elle x Corrado I, de een jaar oudere halfbroer My Forever v.For Pleasure is internationaal 1.60m-spr. 2e bezichtigings hengst KWPN, en goedgekeurd in Italié.

Merrieveulen van Carrera VDL

dinsdag 29 mei 2018

Laat in de avond van 29 mei is een merrieveulen van Carrera VDL geboren. Moeder is de Ster Prok EPTM merrie Di-Rect v.Tangelo v/d Zuuthoeve x Voltaire. Uit deze moederlijn komen een groot aantal internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten.