Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Govenor

dinsdag 29 mei 2018

Op 29 mei tijdens onze lunch begon de bevalling van ZZZ-dressuurmerrie Golden Glory v.Gribaldi x Mackensen. Een zware bevalling, het veulen lag nog op z'n rug en was heel groot, nadat het veulen in de goede positie lag, was de merrie eigenlijk te moe om voluit te persen, we moesten haar dan ook helpen om het veulen te verlossen, en daarna moesten we het zware veulen helpen met opstaan.

Merrieveulen van Jakarta

maandag 28 mei 2018

28 mei net voor middennacht is onze Stb.-Prok merrie Everything v.Andretti x Purioso bevallen van een merrieveulen van Jakarta. Uit deze merrielijn hebben we Grand Prix paard Dark Surprise v.D-Day en Lichte Tour paard Popeye v.Lancet gefokt.

Merrieveulen van Hotspot

maandag 28 mei 2018

Het tweede veulen in de nacht van 28 mei is een merrieveulen van Hotspot. Moeder is Flow C v.Calvaro Z x Neutjev.Colino, Neutje was 1.60m-spr. geklasseerd. Oudste zus van Flow C, Sandy v.Burggraaf heeft 1.50m-spr. gelopen. Volle broer van Flow C, Eutaro C is ZZ-spr/1.35m niveau.

Merrieveulen van Farell

maandag 28 mei 2018

In de nacht van 28 mei twee veulens in een uur, het eerste was een merrieveulen van Blue Horse Farell. Moeder is de Elite Sport ZZL-drs merrie Domino Day v.Krack C x D-Day. Halfbroer Blizzard Domino v.Johnson is PSG/Inter I en Contessa Domino v.Johnson is Z2 drs, ook de grootmoeder Tiene v.D-Day was Z2 dressuur.

Hengstveulen van James Bond

zondag 27 mei 2018

27 mei vroeg in de avond is een stoer hengstveulen van de onlangs verkochte KWPN hengst James Bond geboren, uit onze Stb-Prok merrie Havanna v.Negro x Jazz. Havanna is een halfzus van een van de veilingtoppers van Prinsjesdag 2017 Milano de Franklin zoon. Uit deze merrielijn komen heel veel sportpaarden o.a. grootmoeder Tennessee v.Jazz ZZL, Tristan Tigre v.Jazz PSG/Inter I, Zodea v.Rousseau PSG/Inter I en nog vele meer, ook de KWPN hengst Ghandi komt uit deze moederlijn.

Terug naar boven