Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van El Salvador

zondag 27 mei 2018

In de vroege morgen van 27 mei is een hengstveulen van El Salvador geboren. Moeder is de platenbont zwarte Ster D-OC merrie Iquita Banana van de Dreef v.Balou du Rouet Z x Le Duc. Dit keer geen platenbont maar een mooi zwart veulen. Drie halfbroers van Iquita zijn goedgekeurd, Cosmopolit v. Peron Junior en Connor v.Mcleod bij het Trakenerverband en Lex van de Dreef v.Nabab de Reve bij het BWP.

Merrieveulen van Revolution

zaterdag 26 mei 2018

In de nacht van 26 mei is om 3.03uur een merrieveulen van de Deense hengst Revolution geboren, hij behaalde tijdens de kampioenschappen voor jonge paarden 5x een 10. Moeder is niemand minder dan Weidyfleur II v.Negro x Gerhwin, dit is dus een volle zus van drievoudig Olympisch Kampioen Valegro. Via embryotransplantatie is dit veulen tot stand gekomen, draagmerrie Rosie neemt met verve het moederschap over.

Hengstveulen van Ferdinand

vrijdag 25 mei 2018

In de nacht van 25 mei is een hengstveulen van Ferdinand geboren. Moeder Enoeska v.Jazz x Metall is Keur Ibop, halfbroer van de merrie Amigo v.United is PGS/Inter I en andere halfbroer Dreadlock Hiloday v.Oscar is Z2 dressuur. Verder in de lijn zijn nog vele hoog geklasseerd in de dressuur.

Hengstveulen van Carrera VDL

donderdag 24 mei 2018

Vroeg in de morgen om 5.00uur op 24 mei is een hengstveulen van Carrera VDL geboren. Moeder is Elodie v.Skippy II x Calando, zij heeft het in de sport tot Zspr/1.30m gebracht, tot dat ze een blessure kreeg. Haar dochter Eclips v.Cardento word internationaal op 1.40m/spr. niveau uitgebracht.

Hengstveulen van Total Us

woensdag 23 mei 2018

In de avond van 23 mei is een heel mooi opwaarts gebouwd hengstveulen geboren van Total Us. De moeder is onze Ster Prok merrie Deliza v.Jazz x Blanc Rivage, deze komt uit de Liza stam, een halfbroer van haar moeder, Vip v.Jazz is ZZL dressuur.

Terug naar boven