Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Poker de Mariposa

zaterdag 1 juni 2019

In de avond van 2 juni is een hengstveulen van Poker de Mariposa geboren. Moeder is Dazzle van de Nethe v.Quasimodo Z x Ewout van de kleine Roost. Ze is de halfzus van het 1.60m Grand Prix paard Biegel JR Z v.Balougran Z en van Catoush van de Nethe v.Colman 1.40m/spr. en van Luigi van de Nethe v.Baloubet de Rouet 1.45m/spr.

Merrieveulen van Furst Toto

zaterdag 1 juni 2019

In de ochtend van 1 juni is een merrieveulen van Fürst Toto geboren. Moeder is de Elite EPTM merrie Dasante v.Tuschinski x Ferro, de grootmoeder van dit veulen is de volle zus van de KWPN hengst Metall. Uit deze merrielijn komen verschillende hooggeklasseerde dressuur- en springpaarden o.a. Diesel v.Vivaldi ZZL, Luitenant v.Ferro Grand Prix, Up to Go v.Olivi Inter I, Take it Easy ISP, en Double Easy v.Tangelo van de Zuuthoeve int. 1.35m/spr.

Hengstveulen van Untouchable

vrijdag 31 mei 2019

Net na de middag van 31 mei is een hengstveulen van Untouchable geboren. Moeder is de Keur Sport merrie Uraniet v.Emilion x Lord Z, ze heeft 1.50m/spr. gelopen. Er komen vele goede springpaarden uit deze merrielijn. Mianta v.Hemmingway en Nanta v.Caridor zijn beide Int. GP springen, Wianta W v.Lupicor is Int. 1.40m met Dennis van den Brink en Henthe Royalty v.Kannan is Int 1.40m springen met Hendrik Dowe.

Merrieveulen van Chacoon Bleu

vrijdag 31 mei 2019

In de nacht van 31 mei is een merrieveulen van Chacoon Bleu geboren. Moeder is de ter EPTM Prok merrie Di-Rect v.Tangelo van de Zuuthoeve x Voltaire. Uit deze merrielijn komen o.a. Mucielaga Blanca v.Odermus R 1.45m/spr. Pedilia v.Celano Int. GP, Wereld Ovidius v.Ovidius ISP met Lorenco de Luca en Baltazar v.Untouchable int 1.50m/spr. met Cameron Hanley

Merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest

vrijdag 31 mei 2019

In de nacht van 31 mei is een merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest geboren. Moeder is de Ster Voorlopig Keurmerrie Suzie v.Calvados x Recruut. Een dochter van haar Bibi v.Dutch Capitol springt op 1.40m niveau. Suzie zelf heeft internationale wedstrijden gelopen in o.a. Beiroet, Jordanie en Libanon, maar is na haar sportcarriere terug naar Nederland gebracht voor de fokkerij.

Terug naar boven