Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Toto JR

vrijdag 1 maart 2019

1 maart om half 8 in de morgen, is een merrieveulen Toto JR geboren uit de Elite Ibop Prok merrie Champ Win T v.Oscar x Jazz. Champ Win T is een halfzus van de goedgekeurde Grand Galaxy Win v.Apache en van Entertainer v.Rousseau deze is PSG/Inter I, hun moeder Winner T was  ZZL-dressuur, uit deze moederlijn komen veel hoog geklasseerde sportpaarden voort.

Hengstveulen van Colman

zondag 24 februari 2019

In de vroege morgen van 24 februari is een hengstveulen van Colman geboren. Moeder is de Ster Sport Presentatie merrie Laory van Zas v.G. Ramiro Z x Orthos. Deze merrie heeft internationaal op 1.50m niveau gesprongen, twee van haar zussen zijn 1.40m spr. geklasseerd. Ook twee kinderen van Laory zijn 1.40m springen.

Hengstveulen van Jenssen

vrijdag 15 februari 2019

Laat in de avond van 15 februari is een hengstveulen van de Harley zoon Jenssen geboren. Moeder is de Elite EPTM merrie Best Of v.Colino x Voltaire, een Liefhebber nakomeling. Uit deze stam komen vele keurings en sportpaarden, grootmoeder van het veulen Electra was ZZ-spr en overgrootmoeder Uranda v.Le Mexico was 1.60m spr. De bekende merrie Harmonie v.Calvados, deze merrie heeft jarenlang bovenaan de ranking gestaan van merries met de meeste nakomelingen in de sport, en is de halfzus van Best Of

Merrieveulen van Govenor

woensdag 13 februari 2019

In de nacht van 13 februari is een merrieveulen van Govenor geboren. Moeder is de Elite Ibop merrie Fendi v.Bordeaux x Landtanzer. Fendi heeft een halfbroer Baruch v.Painted Black, deze is Grand Prix dressuur. Een volle zus en een halfzus van de grootmoeder zijn PSG/Inter I geklasseerd.

Hengstveulen van Escolar

zondag 10 februari 2019

In de vroege morgen van 10 februari is ook hier het eerste veulen van het seizoen geboren, een hengstje van de Westfaalse dressuurhengst Escolar. Moeder is de staatspremie merrie Dolasilla v.Belissimo M x Michelangelo. Escolar won in 2012 het Bundes kampioenschap, hij kreeg van zijn testruiters twee 10en voor de draf en de galop.