Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Berlin

zaterdag 29 juni 2019

Rond de middag van 29 juni is een hengstveulen van Berlin geboren. Moeder is de 4 jarige Kesha From Second Life Z. Het eerste veulen voor deze jonge merrie en een behoorlijk zware bevalling. Het voor deze merrie grote veulen lag in eerste instantie op z'n rug, nadat we dit met moeite hadden gedraaid wilde z'n hoofd ook nog niet mee komen, en daarna bleef hij ook nog op de heupen hangen, tot nu maken ze het allebei gelukkig goed.

Merrieveulen van Expression

zaterdag 29 juni 2019

In de nacht van 29 juni is een merrieveulen van Expression geboren. Moeder is de Elite Z1 dressuurmerrie Zauberfee v.Tango x Loutano. Volle broer van de merrie Fernando loopt internationaal Z2 met Giel van Bedaf, en was voorheen al uitgekomen in de ZZZ. En halfzus Ulla v.Rafurstinels loopt Z1.

Merrieveulen van Bordeaux

woensdag 26 juni 2019

In de avond van 26 juni is een merrieveulen van Bordeaux geboren. Moeder is de Prok merrie Izzy v.Sir Donnerhal x Haarlem. Uit deze merrielijnkomen enkele hooggeklasseerde paarden in dressuur, springen en eventing o.a. Jursela v.Donnerschlag ZZL, Wisala v.Sunny Boy ZZZ, Vitoria v.Calvino Z int. CCI1*, Filanda v.Ukato int. 1.30m/spr. en Handock v.Dynamo int. 1.30m/spr.

Merrieveulen van Gaspahr

maandag 24 juni 2019

Het tweede veulen in de nacht van 24 juni is een merrieveulen van Gaspahr. Moeder is de Elite merrie Elvira S v.Lupicor x Sit This One Out. Uit deze merrielijn komen veelal hooggeklasseerde dressuurpaarden.

Hengstveulen van Desperado

maandag 24 juni 2019

In de nacht van 24 juni is een hengstveulen  van Desperado geboren. Moeder is de Elite merrie Verro-Tetti v.Ferro x Goodwill. Haar zoon Cantano-Tetti v.Santano loopt Lichte Tour. Halfbroer Sergio Tetti v.Kennedy loopt ZZL. Uit de verdere moederlijn komen nog meerdere hooggeklasseerde sportpaarden in zowel de dressuur als springrichting.

Terug naar boven