Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Poker de Mariposa

dinsdag 11 juni 2019

In de avond van 11 juni is een hengstveulen van Poker de Mariposa geboren. Moeder is Zolaniki v.Calvados x Indoctro, deze merrie heeft de predicaten Keur Sport ze heeft zelf internationaal op 1.30m niveau gesprongen. Haar zoon Don Diablo HX v.Vittorio is goed gekeurd bij het KWPN en is 1.60m/spr. met Michel Hendrix.

Merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest

dinsdag 11 juni 2019

Einde van de middag het tweede veulen van 11 juni is een merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest. Moeder is Elina T v.Warrant x Lux. Zij komt uit de Oberlina(appel)stam waar vele internationale springpaarden komen o.a. Amberlina v.Tangelo van de Zuuthoeve 1.55-GP met Piet Raijmakers Jr. Het veulen was 3 weker over tijd en nog niet heel groot, en kan zonder hulp zelf nog niet gaan staan, maar ze heeft een enorme wilskracht, dus hopen dat ze het gaat redden.

Hengstveulen van Don VHP Z

dinsdag 11 juni 2019

Dinsdagmiddag 11 juni twee veulens geboren, als eerste een hengstveulen van Don VHP Z. Moeder is Just Gipsy een dochter van Arko III uit de Keur Prestatie Sport merrie W-Gipsy v.Kantje's Korporaal deze merrie heeft hele mooie internationale prestaties geleverd in de springsport.

Hengstveulen van Checkter

maandag 10 juni 2019

In de avond van 10 juni is een hengstveulen van Checkter geboren. Moeder is de Prok merrie Flow C v.Calvaro x Colino. Haar volle broer Eutaro C springt internationaal 1.40m. Grootmoeder van het veulen was Neutje zij zelf heeft internationaal 1.60m gesprongen. Andere kinderen van Neutje zijn Willem van de Vossenberg v.Oklund, en Zie Die C v.Oklund 1.40m/spr. en Sandy v.Burggraaf 1.40m/spr.

Hengstveulen van For Ferrero

vrijdag 7 juni 2019

In de avond van 7 juni is een hengstveulen van For Ferrero geboren. Moeder is onze Stb. Ext. Prokmerrie Everything v.Andretti x Purioso. De directe broers en zussen van Everything hebben goed gepresteerd in de sport o.a. Odessy (Dark Surprise) v.D-Day liep Grand Prix met Susanna Bordone, Antivo v.Special D loopt Int. YR met Itsasne Gomez Sanchez, Popeye v.Lancet Lichte Tour met Jenny Schreve, Wesley v.Future en Zowy v.Rousseau zijn beide Z2 geklasseerd.

Terug naar boven