Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Instyle

zaterdag 13 juli 2019

In de ochtend van 13 juli is een hengstveulen van Instyle geboren. Moeder is de Elite Sport Z2 merrie Adaula v.Quatro x Carentino. Uit deze Daula stam komen vele hooggeklasseerde dressuurpaarden o.a. Daula II v.Gribaldi Internationaal Inter I met Danielle Heykoop, en internationale Grand Prix paarden zijn o.a. Cosmos v.Pion, Egistar v.Coubochon, Hierarch v.Coiktail, Sebastiaan v.Jazz en Torricelli M v.Florestan I

Merrieveulen van Poker de Mariposa

vrijdag 12 juli 2019

In de nacht van 12 juli is een merrieveulen van Poker de Marisposa geboren. Moeder is de Elite Sport merrie Zsa Zsa de Tamerville v.Hornet Rose x Andiamo. Zsa Zsa heeft zelf Z-spr./1.30m gelopen, haar moeder Tamerville liep ZZ-spr./1.35m. Een volle broer van Tamerville, K.Abrax v.Andiamo loopt internationaal 1.45m.

Hengstveulen van Easy Top de Coursel

maandag 8 juli 2019

In de avond van 8 juli is een hengstveulen van de uit een van de beste Franse merrielijnen gefokte KWPN gekeurde Easy Top de Coursel geboren. Moeder is Cleopatra Z v.Caritano Z x Landclassic, deze merrie heeft internationaal 1.45m geprongen met Isabell Bengtsson uit Zweden. Cleopatra Z heeft als 4 jarige al een dochter gekregen Spotlight Z v. Satisfaction, deze is ook internationaal 1.45m springen.

Hengstveulen van Berlin

zaterdag 29 juni 2019

Rond de middag van 29 juni is een hengstveulen van Berlin geboren. Moeder is de 4 jarige Kesha From Second Life Z. Het eerste veulen voor deze jonge merrie en een behoorlijk zware bevalling. Het voor deze merrie grote veulen lag in eerste instantie op z'n rug, nadat we dit met moeite hadden gedraaid wilde z'n hoofd ook nog niet mee komen, en daarna bleef hij ook nog op de heupen hangen, tot nu maken ze het allebei gelukkig goed.

Merrieveulen van Expression

zaterdag 29 juni 2019

In de nacht van 29 juni is een merrieveulen van Expression geboren. Moeder is de Elite Z1 dressuurmerrie Zauberfee v.Tango x Loutano. Volle broer van de merrie Fernando loopt internationaal Z2 met Giel van Bedaf, en was voorheen al uitgekomen in de ZZZ. En halfzus Ulla v.Rafurstinels loopt Z1.

Terug naar boven