Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Comme Il Faut

maandag 15 april 2019

Laat in de avond van 15 april is een merrieveulen van Comme Il Faut geboren. Moeder is de Staatspremie Prestatiemerrie Umea-Maria v.Carthago x Contender. Deze merrie bracht al 4 nakomelingen die op hoog niveau springen. Elke-Maria M v.Cornet Obolensky 1.60m, Elina-Maria M v.Diamant de Semilly 1.55m, Horsetelex Carmen-Maria v.Quidam de Revel 1.45m en Gardelino v.Casall is ZZ-spr/1.35m.

Hengstveulen van Toto Jr

zondag 14 april 2019

Zondag 14 april laat in de avond is Prok Ster Voorlopig Keurmerrie Van Jelinda v.Negro x Recruut bevallen van een heel groot hengstveulen van Toto Jr. Deze merrie en veulen komen uit dezelfde familie als de kampioenshengst van 2017 Jameson RS2 v.Blue Horse Zack en NMK kampioen 2017 Jatilinda v.All at Once.

Merrieveulen van Kingston

zondag 14 april 2019

Zondagmiddag 14 april precies op het middaguur is ons merrieveulen van Kingston geboren. Moeder is Stb-Ext Prokmerrie Image v.Apache x Oscar, deze merrie komt uit dezelfde moederlijn als KWPN hengst Grand Galaxy Win. Blue Horse Kingston is na het najaarsverrichtingsonderzoek 2018 verkocht naar Denemarken.

Hengstveulen van Toto Jr

zondag 14 april 2019

Heel vroeg in de morgen van 14 april is een hengstveulen van Toto Jr geboren, moeder is Finally v.Jazz x Welcome. Onlangs heeft de KWPN van haar goedgekeurde en erkende hengsten de fokwaarden gepubliceerd. Jazz is nog steeds leider van het klassement, maar Toto Jr is de grootste stijger ten opzichte van vorig jaar, hij is namelijke van 147 naar 163 gegaan.

Merrieveulen van Desperado

zaterdag 13 april 2019

13 april smorgens iets voor achten ging het alarm van Stb-Ext merrie Fellow C v.Andretti x Gribaldi. Het werd weer even spannend omdat dit ook weer een Red Bag Delivery bleek, de tweede deze week. Snel het snoetje uit de merrie en de vliezen gehaald. Fellow wilde niet meer gaan liggen dus het merrieveulen van Desperado staande geboren laten worden.

Terug naar boven