Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Bordeaux

woensdag 26 juni 2019

In de avond van 26 juni is een merrieveulen van Bordeaux geboren. Moeder is de Prok merrie Izzy v.Sir Donnerhal x Haarlem. Uit deze merrielijnkomen enkele hooggeklasseerde paarden in dressuur, springen en eventing o.a. Jursela v.Donnerschlag ZZL, Wisala v.Sunny Boy ZZZ, Vitoria v.Calvino Z int. CCI1*, Filanda v.Ukato int. 1.30m/spr. en Handock v.Dynamo int. 1.30m/spr.

Merrieveulen van Gaspahr

maandag 24 juni 2019

Het tweede veulen in de nacht van 24 juni is een merrieveulen van Gaspahr. Moeder is de Elite merrie Elvira S v.Lupicor x Sit This One Out. Uit deze merrielijn komen veelal hooggeklasseerde dressuurpaarden.

Hengstveulen van Desperado

maandag 24 juni 2019

In de nacht van 24 juni is een hengstveulen  van Desperado geboren. Moeder is de Elite merrie Verro-Tetti v.Ferro x Goodwill. Haar zoon Cantano-Tetti v.Santano loopt Lichte Tour. Halfbroer Sergio Tetti v.Kennedy loopt ZZL. Uit de verdere moederlijn komen nog meerdere hooggeklasseerde sportpaarden in zowel de dressuur als springrichting.

Merrieveulen van Cuba Libre de Muze Z

vrijdag 21 juni 2019

In de avond van 21 juni is een merrieveulen van Cuba Libre de Muze Z geboren. Moeder is de Ster Voorlopig Keur Prok merrie Versace v.Indoctro x Burggraaf. Uit deze merrie komen al enkele goed preseterende sportpaarden, Happiness (Hilver) v.Untouchable is internationaal 1.40m met Thomas Whitaker en Dua Bali v.Corland is internationaal 1.50m met Alvaro Gonzalez de Zorate Fernandez. Uit de 2e en 3e moederlijn komen nog verschillende paarden meer op internationaal niveau.

Hengstveulen van For Romance I

vrijdag 21 juni 2019

Vroeg in de ochtend van 21 juni is een hengstveulen van For Romance I geboren. Moeder is staatspremiemerrie West Virginia v.Weltmeyer x Akzent II. Haar zoon van Bellisimo M, Bon Charmeur is goedgekeurd bij het Hanoveraans Stamboek. Enkele uren na de geboorte van het veulen hebben we afscheid moeten nemen van Westy, helaas hoort pech ook bij het fokken, maar het veulen heeft gelukkig snel een lieve adoptiemoeder gekregen.

Terug naar boven