Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Apache

vrijdag 7 juni 2019

In de voormiddag van 7 juni is een hengstveulen van Apache geboren. Moeder is de Elite Sportmerrie Zamira v.San Remo x Chronos. Zamira heeft het zelf goed gedaan in de sport, zij liep Grand Prix/Inter I, ook haar halfzus Randy-Star en halfbroer Wendel beide van Lancet liepen PSG/Inter I. Twee andere halfbroers van Houston en Olivi zijn Z2 en ZZL. Iets verder in de moedrlijn zijn Bonzanjo, Zhara-Obertje, Edelbert en Elista O.Bertje te vinden.

Hengstveulen van Escape Z

vrijdag 7 juni 2019

Het tweede hengstveulen in de vroege ochtend van 7 juni is een zoon van Escape Z. Moeder is de Elite Preferente Woradiella v.Orame x Lemmod. Haar dochter Idiella v.Emerald van 't Ruytershof was als 3 jarige Brabants Kampioene op de Centrale Keuring. Escape Z is ook een zoon van Emerald van 't Ruytershof, zijn moeder Promesse v.Heartbreaker is ook de moeder van Untouchable.

Hengstveulen van For Romance

vrijdag 7 juni 2019

Vroeg in de ochtend van 7 juni is een hengstveulen van For Romance geboren. Moeder is de Ster Voorlopig Keur Prok merrie Hienola M v.Florencio x Dayano. Uit deze merrielijn komen o.a. Dynola M v.Johnson ZZL, Libi'do B v.Democraat Lichte Tour, Zinola v.Tenerife VDL ZZZ, en nog veel meer hoog geklasseerde dressuur en springpaarden.

Merrieveulen van Kasanova van Klaverborch

donderdag 6 juni 2019

In de nacht van 6 juni tijdens een enorme regen- en onweersbui is een merrieveulen van Kasanova van Klaverborch geboren. Moeder is de Ster merrie Arshavin van Dost 2 een duitse ponyhengst uit een moeder van Houston. Kasanova van Klaverborch is een veelzijdige ponyhengst met 54,69% arabisch bloed. Hij is zelf internationaal ZZ-springen en L2 dressuur.

Hengstveulen van Le Blue Diamond van 't Ruytershof

woensdag 5 juni 2019

In de nacht van 5 juni is een zwart platenbond hengstveulen van Le Blue Diamond van 't Ruytershof geboren. Moeder is de Ster D-OC merrie Iquita Banana van de Dreef v.Balou du Rouet Z x Le Duc. Er zijn al drie halfbroers van de Equita goedgekeurd, namelijk Cosmopolit v.Peron Junior, Connor Mcleod v.Tatang xx en Lex van de Dreef v.Nabab de Rêve.

Terug naar boven