Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Poker de Mariposa

zaterdag 13 april 2019

In de nacht van 13 april is een hengstveulen van Poker de Mariposa geboren. Moeder is Ster, Voorlopig Keur, Prok merrie Hirkowitz v.Indoctro x Voltaire. Uit deze merrielijn komen hoog geklasseerde sportpaarden o.a. Sjoeke v.Calvados 1.60m spr. Urgent v.Baloubet de Rouet 1.50m spr. Firkov du Rouet v.Baloubet du Rouet 1.50m spr. en Zojasper Imperio Egipcio v.Concorde 1.60m spr.

Merrieveulen van Quint v/h Maarlo Z

donderdag 11 april 2019

Op het einde van de avond van 11 april het 4e veulen van de dag geboren. Moeder is de Spaans gefokte Valdelamadre Always First v.Carpaccio x Madrin de Balme, zij sprong internationaal 1.45m. Quint v/h Maarlo Z tekent voor het vaderschap, deze Z hengst springt met Mathijs van Asten ook 1.45m.

Merrieveulen van For Ferrero

donderdag 11 april 2019

In de avond van 11 april is een merrieveulen van For Ferrero geboren, het eerste veulen voor de 4 jarige Kirande VDM v.Fairytale x Ircolando, tijdens de bevalling bleef ze heel rustig en ze is super braaf voor haar veulen.

Hengstveulen van Don VHP Z

donderdag 11 april 2019

Vroeg in de avond van 11 april is een hengstveulen van Don VHP Z geboren, de hengst waar Harry Smolders al vele internationale prestaties mee heeft behaald. Moeder is de Ster, Voorlopig Keur, Prok merrie Gold Rush v.Contendro I x Goldfever, haar moeder Golden Girl springt op 1.45m niveau.

Merrieveulen van Maracana

donderdag 11 april 2019

In de vroege morgen van 11 april is een merrieveulen geboren, moeder is Batida de Coco v.Benetton Dream x Carismo. De vader Maracaná v.Millennium x Lord Loxley kwam vorige maand voor het Westfaalse stamboek in Verden bij de sporttest als topper uit de bus bij de 4 jarige hengsten met gemiddeld een 8,62

Terug naar boven