Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Conthargos

donderdag 20 juni 2019

In de avond van 20 juni het tweede veulen is een merrieveulen van Conthargos. Moeder is Zara Z v.Zacharov TN x Relius v.Burggraaf. Deze Relius heeft op 1.60m/gesprongen, haar volle broer Smaykel was 1.50m/spr. Halfbroer Zanzibar en halfzus Culia beide  van Tangelo van de Zuuthoeve, springen allebei internationaal op 1.60m en 1.40m niveau.

Hengstveulen van Kingston

donderdag 20 juni 2019

In de avond van 20 juni is een hengstveulen van Blue Horse Kingston geboren. Moeder is onze Ster Voorlopig Keur Prok merrie Flasch D.C. v.Rousseau x Weinberg. Moeder van Flasch was Z2 en overgrootmoeder ZZZ. Uit deze merrielijn komen meer dan 25 paarden die Z1 dressuur of hoger zijn o.a. Eukalypta v.Rousseau Lichte Tour, Socratus v.Flemmingh ZZZ, Raspotin v.Flemmingh ZZL, Fiësta v.Zardando ZZL, en Ravel v.Jazz Lichte Tour.

Merrieveulen van Extra

dinsdag 18 juni 2019

In de nacht van 18 juni is een merrieveulen van de 1.60m/spr. hengst Extra v.Berlin x Heartbreaker geboren. Moeder is het voormalig internationaal springpaard Watch Me (Werenia Sport) v.Cantos x Wolfgang, zij heeft op 1.50m/spr. niveau gelopen.

Hengstveulen van Knock Out

maandag 17 juni 2019

Het tweede veulen in de vroege morgen van 17 juni is een hengstveulen van Knock Out, moeder is Elaruta  v.Johnson x Boy B, haar volle broer Doerak loopt ZZZ dressuur. Halfzus Uivertje Ruta v.Jazz loopt PSG in de USA en halfbroer Wervel v.Redford loopt Z1 in Nederland. Uit de verdere moederlijn komen nog vele paarden die op hoog niveau zijn uitgekomen in zowel het dressuur, springen en eventing.

Merrieveulen van Habanna

maandag 17 juni 2019

In de morgen van 17 juni is een merrieveulen van Habanna geboren. Moeder is de sport Z2 dressuurmerrie Casanti v.Casantos x Indoctro. Ze komt uit een hele veelzijdige stam waar zowel goede spring- als dressuurpaarden komen, oa. Sondrio v.Royal Bravour is ZZL dressuur en 1.30m/spr. Eye Catcher v.Douglas is int. 1.40m/spr. Detroit v.Douglas is 1.35m/spr. en Odoctro v.Indoctro heeft Z2 dressuur gelopen.

Terug naar boven