Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Henkie

dinsdag 4 juni 2019

In de nacht van 4 juni is een hengstveulen van Henkie geboren. Moeder is Stb. Prok merrie Arkansas v.UB40 x Chronos. Halfzus van deze merrie Emra B3 v.Tuschinski loopt Lichte Tour. Drie andere lopen Z2 dressuur.

Merrieveulen van Toto JR

maandag 3 juni 2019

In de nacht van 3 juni is een merrieveulen van Toto Jr geboren. Moeder is de Elite Ibop merrie Erona v.Andretti x Negro. Halfzus Corona v.Tuschinski loopt PSG/Inter I. Uit deze moederlijn komen verder o.a. Alec v.Sandreo Grand Prix, Calva la Cornilliere v.Flemmingh PSG en Zegerwaard v.Jazz Grand Prix. Ook de goedgekeurde hengsten First Choice en High-Five US komen uit deze merrielijn.

Hengstveulen van Poker de Mariposa

zaterdag 1 juni 2019

In de avond van 2 juni is een hengstveulen van Poker de Mariposa geboren. Moeder is Dazzle van de Nethe v.Quasimodo Z x Ewout van de kleine Roost. Ze is de halfzus van het 1.60m Grand Prix paard Biegel JR Z v.Balougran Z en van Catoush van de Nethe v.Colman 1.40m/spr. en van Luigi van de Nethe v.Baloubet de Rouet 1.45m/spr.

Merrieveulen van Furst Toto

zaterdag 1 juni 2019

In de ochtend van 1 juni is een merrieveulen van Fürst Toto geboren. Moeder is de Elite EPTM merrie Dasante v.Tuschinski x Ferro, de grootmoeder van dit veulen is de volle zus van de KWPN hengst Metall. Uit deze merrielijn komen verschillende hooggeklasseerde dressuur- en springpaarden o.a. Diesel v.Vivaldi ZZL, Luitenant v.Ferro Grand Prix, Up to Go v.Olivi Inter I, Take it Easy ISP, en Double Easy v.Tangelo van de Zuuthoeve int. 1.35m/spr.

Hengstveulen van Untouchable

vrijdag 31 mei 2019

Net na de middag van 31 mei is een hengstveulen van Untouchable geboren. Moeder is de Keur Sport merrie Uraniet v.Emilion x Lord Z, ze heeft 1.50m/spr. gelopen. Er komen vele goede springpaarden uit deze merrielijn. Mianta v.Hemmingway en Nanta v.Caridor zijn beide Int. GP springen, Wianta W v.Lupicor is Int. 1.40m met Dennis van den Brink en Henthe Royalty v.Kannan is Int 1.40m springen met Hendrik Dowe.

Terug naar boven