Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Secret

woensdag 10 april 2019

Vroeg in de avond van 10 april is een hengstveulen van Secret geboren, via embryotransplantatie. De echte moeder is de Ster, Voorlopig Keur, Prok merrie Go-Totieni v.Totilas x Florencio I, grootmoeder Celieni is ZZZ-dressuur en overgrootmoeder Wieni v.Flemmingh is ZZL-dressuur.

Hengstveulen van Harley

dinsdag 9 april 2019

In de middag van 9 april is het 4e veulen van de dag geboren, een hengstveulen van Harley VDL. Moeder is de sport 1.40m springmerrie Veliana v.Andiamo x Voltaire, een spannende bevalling, het veulen lag op z'n rug met zijn hoofd teruggeslagen, gelukkig perste de merrie niet zodat we de kans kregen om het veulen goed te kunnen leggen alvorens het geboren kon worden.

Hengstveulen van Extra

dinsdag 9 april 2019

9 april om 7.00uur in de ochtend het 3e veulen van deze dag. Via een draagmerrie voor de echte moeder sportmerrie Watch Me v.Guidam T x Guidam's Willow een hengstveulen van de bij Zangersheide goedgekeurde hengst Extra v.Berlin x Heartbreaker, hij was in 2009 een van de toppers tijdens de Limburgse veulenveiling.

Merrieveulen van Apache

dinsdag 9 april 2019

Het tweede veulen in de nacht van 9 april is een merrieveulen van de Grand Prix, Keur hengst Apache. De moeder is de Hannoveraans ingeschreven Love Story T.K. v.Londonderry x De Niro

Merrieveulen van Karmel van de Watering

dinsdag 9 april 2019

In de nacht van 9 april is een merrieveulen van Karmel van de Watering geboren. Deze hengst is goedgekeurd bij Zangersheide en maakt carriere met Jens Fredericson uit Zweden. Moeder is Subtile des Etisses v.Quidam de Revel x Galoubet.

Terug naar boven