Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Brunetti Z

dinsdag 11 juni 2019

Het vijfde veulen van 11 juni, kwam laat in de avond om 23.45uur, een merrieveulen van de Zangersheide hengst Brunetti Z. Moeder is de Keur Preferente merrie USA S v.Lux x Larome, uit de van Straaten lijn waar vele hooggeklasseerde springpaarden komen. Twee zonen van USA S springen ook al internationaal, Dartbreaker v.Heartbreaker is 1.50m.springen met Danielle Goldstein, en 2e bezichtigingshengst Houdini v.Nameles R is ZZ-spr/1.35m met Leon Kuypers.

Hengstveulen van Cornet Obolensky

dinsdag 11 juni 2019

Het vierde veulen van 11 juni werd in de avond rond 23.00uur geboren, dit keer een zoon van Cornet Obolensky. Zijn moeder is Flin de Landetta Z v.Flipper d'Elle x Corrado I. Haar 1 jaar oudere broer My Forever v.For Pleasure is internationaal 1.60m/spr. Hij is goedgekeurd in Italie, bij het KWPN was hij een 2e bezichtigingshengst.

Hengstveulen van Poker de Mariposa

dinsdag 11 juni 2019

In de avond van 11 juni is een hengstveulen van Poker de Mariposa geboren. Moeder is Zolaniki v.Calvados x Indoctro, deze merrie heeft de predicaten Keur Sport ze heeft zelf internationaal op 1.30m niveau gesprongen. Haar zoon Don Diablo HX v.Vittorio is goed gekeurd bij het KWPN en is 1.60m/spr. met Michel Hendrix.

Merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest

dinsdag 11 juni 2019

Einde van de middag het tweede veulen van 11 juni is een merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest. Moeder is Elina T v.Warrant x Lux. Zij komt uit de Oberlina(appel)stam waar vele internationale springpaarden komen o.a. Amberlina v.Tangelo van de Zuuthoeve 1.55-GP met Piet Raijmakers Jr. Het veulen was 3 weker over tijd en nog niet heel groot, en kan zonder hulp zelf nog niet gaan staan, maar ze heeft een enorme wilskracht, dus hopen dat ze het gaat redden.

Hengstveulen van Don VHP Z

dinsdag 11 juni 2019

Dinsdagmiddag 11 juni twee veulens geboren, als eerste een hengstveulen van Don VHP Z. Moeder is Just Gipsy een dochter van Arko III uit de Keur Prestatie Sport merrie W-Gipsy v.Kantje's Korporaal deze merrie heeft hele mooie internationale prestaties geleverd in de springsport.

Terug naar boven