Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Escamillo

zondag 7 april 2019

In de nacht van 7 april is een merrieveulen van Escamillo geboren. Escamillo is de eerste goedgekeurde zoon van de Grand Prix hengst Escolar. Moeder is de Ster Prok merrie Hydjendy O v.Jazz x Rousseau, een telg uit de stam van, van Helvoirt waar vele keurings en dressuurpaarden zijn voortgekomen.

Merrieveulen van For Romance I

woensdag 3 april 2019

Via embryotransplantatie is in de middag van 3 april een merrieveulen van For Romance I geboren. Moeder is de staatspremiemerrie West Virginia v.Weltmeyer x Akzent II. Deze merrie heeft bij het Hannover stamboek al een goedgekeurde zoon Bon Charmeur v.Bellisimo M

Merrieveulen van Ferdinand

woensdag 3 april 2019

In de morgen van 3 april is een merrieveulen van Ferdinand geboren. Het eerste veulen voor Elite Ibop ZZL dressuurmerrie Gigi V v.Andretti x Balzflug. Als 4 jarige won Gigi de Pavo voorselectie van Brabant, en met de Ibop behaalde ze ook een hoge score van 83 punten. Grootmoeder van het veulen Olinda heeft ook ZZL dressuur gelopen.

Merrieveulen van Johnson

dinsdag 2 april 2019

In de avond van 2 april is een merrieveulen van Johnson geboren. Moeder is de Voorlopig Keur, Ster, Z1 dressuurmerrie Ueva v.Oo Seven x Ferro, deze komt uit een hele rijke dressuurstam. Een zoon van deze merrie Glamour v.Charmeur  werd VSN-Troffee winnaar en was 3e in de finale van de Pavo cup. En onlangs werd de volle broer van dit veulen Kaboom v.Johnson verkocht op de Excellent Dressage Sales.

Merrieveulen van Cohinoor

maandag 1 april 2019

In de nacht van 1 april is onze NMK merrie Ipwiths Ster Voorlopig Keur Prok v.Etoulon x Verdi bevallen van een zeer bloederig merrieveulen van Cohinoor VDL. Cohinoor is een zoon van Cornet Obolensky, hij heeft heel veel uitstraling, goede basisgangen en springt met vermogen en techniek.

Terug naar boven