Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Checkter

maandag 10 juni 2019

In de avond van 10 juni is een hengstveulen van Checkter geboren. Moeder is de Prok merrie Flow C v.Calvaro x Colino. Haar volle broer Eutaro C springt internationaal 1.40m. Grootmoeder van het veulen was Neutje zij zelf heeft internationaal 1.60m gesprongen. Andere kinderen van Neutje zijn Willem van de Vossenberg v.Oklund, en Zie Die C v.Oklund 1.40m/spr. en Sandy v.Burggraaf 1.40m/spr.

Hengstveulen van For Ferrero

vrijdag 7 juni 2019

In de avond van 7 juni is een hengstveulen van For Ferrero geboren. Moeder is onze Stb. Ext. Prokmerrie Everything v.Andretti x Purioso. De directe broers en zussen van Everything hebben goed gepresteerd in de sport o.a. Odessy (Dark Surprise) v.D-Day liep Grand Prix met Susanna Bordone, Antivo v.Special D loopt Int. YR met Itsasne Gomez Sanchez, Popeye v.Lancet Lichte Tour met Jenny Schreve, Wesley v.Future en Zowy v.Rousseau zijn beide Z2 geklasseerd.

Hengstveulen van Apache

vrijdag 7 juni 2019

In de voormiddag van 7 juni is een hengstveulen van Apache geboren. Moeder is de Elite Sportmerrie Zamira v.San Remo x Chronos. Zamira heeft het zelf goed gedaan in de sport, zij liep Grand Prix/Inter I, ook haar halfzus Randy-Star en halfbroer Wendel beide van Lancet liepen PSG/Inter I. Twee andere halfbroers van Houston en Olivi zijn Z2 en ZZL. Iets verder in de moedrlijn zijn Bonzanjo, Zhara-Obertje, Edelbert en Elista O.Bertje te vinden.

Hengstveulen van Escape Z

vrijdag 7 juni 2019

Het tweede hengstveulen in de vroege ochtend van 7 juni is een zoon van Escape Z. Moeder is de Elite Preferente Woradiella v.Orame x Lemmod. Haar dochter Idiella v.Emerald van 't Ruytershof was als 3 jarige Brabants Kampioene op de Centrale Keuring. Escape Z is ook een zoon van Emerald van 't Ruytershof, zijn moeder Promesse v.Heartbreaker is ook de moeder van Untouchable.

Hengstveulen van For Romance

vrijdag 7 juni 2019

Vroeg in de ochtend van 7 juni is een hengstveulen van For Romance geboren. Moeder is de Ster Voorlopig Keur Prok merrie Hienola M v.Florencio x Dayano. Uit deze merrielijn komen o.a. Dynola M v.Johnson ZZL, Libi'do B v.Democraat Lichte Tour, Zinola v.Tenerife VDL ZZZ, en nog veel meer hoog geklasseerde dressuur en springpaarden.

Terug naar boven