Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Heart Touch

maandag 22 april 2019

Zondag 22 april is rond het middaguur een hengstveulen van Heart Touch geboren. Moeder Sport  Mona Lisa v.Purioso x Cavalier sprong 1.35m en haar moeder 1.40m. Uit  Mona Lisa komen twee 1.35m paarden ET-Jolie v.Zurich en Grand Jolie v.Numero Uno. Het 1.60m springpaard Bacardi les Hauts onder Dominique Hendrickx en het 1.45m sprinpaard Tyrano les Hauts met Brent Gaublomme zijn halfbroers van Mona Lisa.

Hengstveulen van Totilas

zondag 21 april 2019

In de avond van 21 april is een groot zwart hengstveulen van Totilas geboren. Totilas is het meest besproken paard ter wereld, dat kwam, zag, en overwon met ruiter Edward Gal. Moeder van het veulen is Elite Sport ZZL merrie Wieni v.Flemmingh x Wagenaar.

Merrieveulen van Flipper d'Elle

zondag 21 april 2019

In de nacht van 21 april is een merrieveulen van Flipper d'Elle geboren. Moeder is Maaike van de Watering v.Diamant de Semilly x Kannan. Uit de directe merrielijn komen verschillende paarden die op hoog niveau sprongen o.a. Never des Etisses v.Quidam de Revel 1.60m-spr. en Kingdom v.Quidam de Revel 1.50m-spr. en nog meerdere 1.40m springpaarden.

Merrieveulen van Nixon van 't Meulenhof

zaterdag 20 april 2019

Laat in de avond van 20 april is een merrieveulen van Nixon van 't Meulenhof geboren, Sofia v.Quantum x Carthago is de moeder. Een broer en zus van haar beiden van Quinar zijn allebei 1.60m-spr. en halfzus Anna Sofia ook een Quinar is 1.40m-spr. Vader Nixon van 't Meulenhof is een jonge veelbelovende hengst van Denzel van 't Meulenhof en zijn moeder is de bekende merrie Narcotique de Muze.

Merrieveulen van Everdale

zaterdag 20 april 2019

In de avond van 20 april is een merrieveulen van Everdale geboren. Stb. Prokmerrie Daglicht v.Tuschinski x Osmium is de moeder. In eerste instantie lag het veulen nog op haar rug, nadat we haar in de goede positie hadden gelegd kon het snel geboren worden.

Terug naar boven