Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van For Romance

vrijdag 7 juni 2019

Vroeg in de ochtend van 7 juni is een hengstveulen van For Romance geboren. Moeder is de Ster Voorlopig Keur Prok merrie Hienola M v.Florencio x Dayano. Uit deze merrielijn komen o.a. Dynola M v.Johnson ZZL, Libi'do B v.Democraat Lichte Tour, Zinola v.Tenerife VDL ZZZ, en nog veel meer hoog geklasseerde dressuur en springpaarden.

Merrieveulen van Kasanova van Klaverborch

donderdag 6 juni 2019

In de nacht van 6 juni tijdens een enorme regen- en onweersbui is een merrieveulen van Kasanova van Klaverborch geboren. Moeder is de Ster merrie Arshavin van Dost 2 een duitse ponyhengst uit een moeder van Houston. Kasanova van Klaverborch is een veelzijdige ponyhengst met 54,69% arabisch bloed. Hij is zelf internationaal ZZ-springen en L2 dressuur.

Hengstveulen van Le Blue Diamond van 't Ruytershof

woensdag 5 juni 2019

In de nacht van 5 juni is een zwart platenbond hengstveulen van Le Blue Diamond van 't Ruytershof geboren. Moeder is de Ster D-OC merrie Iquita Banana van de Dreef v.Balou du Rouet Z x Le Duc. Er zijn al drie halfbroers van de Equita goedgekeurd, namelijk Cosmopolit v.Peron Junior, Connor Mcleod v.Tatang xx en Lex van de Dreef v.Nabab de Rêve.

Hengstveulen van Henkie

dinsdag 4 juni 2019

In de nacht van 4 juni is een hengstveulen van Henkie geboren. Moeder is Stb. Prok merrie Arkansas v.UB40 x Chronos. Halfzus van deze merrie Emra B3 v.Tuschinski loopt Lichte Tour. Drie andere lopen Z2 dressuur.

Merrieveulen van Toto JR

maandag 3 juni 2019

In de nacht van 3 juni is een merrieveulen van Toto Jr geboren. Moeder is de Elite Ibop merrie Erona v.Andretti x Negro. Halfzus Corona v.Tuschinski loopt PSG/Inter I. Uit deze moederlijn komen verder o.a. Alec v.Sandreo Grand Prix, Calva la Cornilliere v.Flemmingh PSG en Zegerwaard v.Jazz Grand Prix. Ook de goedgekeurde hengsten First Choice en High-Five US komen uit deze merrielijn.

Terug naar boven