Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest

vrijdag 31 mei 2019

In de nacht van 31 mei is een merrieveulen van Glasgow van het Merelsnest geboren. Moeder is de Ster Voorlopig Keurmerrie Suzie v.Calvados x Recruut. Een dochter van haar Bibi v.Dutch Capitol springt op 1.40m niveau. Suzie zelf heeft internationale wedstrijden gelopen in o.a. Beiroet, Jordanie en Libanon, maar is na haar sportcarriere terug naar Nederland gebracht voor de fokkerij.

Hengstveulen van Cornet Obolensky

donderdag 30 mei 2019

In de avond van 30 mei is een hengstveulen van Cornet Obolensky geboren. Moeder is Hope is High van de Bisschop v.Mr Bleu x Peter Pan deze komt uit een hele goede sportstam. Halfbroer Tuberthus v.Numero Uno is 1.45m-spr en halfzus Kelly van de Bisschop is Zspr/1.30m met Ben Beevers.

Hengstveulen van Vitalis

woensdag 29 mei 2019

Via een draagmerrie is vroeg in de avond van 29 mei een hengstveulen van Vitalis geboren. Moeder van het veulen is Weidyfleur II v.Negro x Gershwin, dit is de volle zus van Valegro het internationaal Grand Prix paard en Olympisch Kampioen van Charlotte Dujardin.

Hengstveulen van Toto Jr

woensdag 29 mei 2019

Vroeg in de avond van 29 mei is een hengstveulen van Toto Jr geboren. Moeder is de Ster Ibop Prok merrie Zele Coeur A v.Stedinger x Voltaire, zelf heeft ze Z1 gelopen. Haar oudste zoon Esperion S v.Ziësto is ook Z1 dressuur. Verder komen uit deze lijn vele hoog geklasseerde dressuur en spring paarden.

Merrieveulen van In Style

woensdag 29 mei 2019

Einde van de middag van 29 mei is een merrieveulen van In Style geboren. Moeder is de Elite Sport merrie Contessa Domino v.Johnson x D-Day zij loopt Z2 dressuur. Haar moeder Tiene was ook Z2 , haar broers en zus Blizzard Domino v.Johnson is Lichte Tour, Domino Day v.Krack C is ZZL en Hurricane Domino v.Charmeur is ook ZZL

Terug naar boven