Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Emerald van 't Ruytershof

zondag 17 mei 2020

Laat in de avond van 17 mei is een merrieveulen van Emerald van 't Ruytershof geboren. Moeder is Jericho v.Echo van het Neerenbosch x Cornet Obolensky. Ze heeft al een zoon meer Mallito v.I'm Special de Muze deze is goedgekeurd bij SBS. Uit deze stam komt ook internationaal 1.40m springpaard Excellent v.Malito de Reve.

Merrieveulen van O'Baily van 't Brouwershof

vrijdag 15 mei 2020

In de vroege morgen van 15 mei is een merrieveulen van de BWP gekeurde O'Baily van het Brouwershof. Moeder is de ster Voorlopig Keur Prok merrie Zindy v.Heartbreaker x Voltaire. Halfbroer van Zindy, Dumba's-Zurie H v.Zurich is ZZ-spr/1.35m. En een halfbroer van het veulen Jorlan v.Verdi is bij het BWP goedgekeurd

Merrieveulen van Le Formidable

vrijdag 15 mei 2020

In de nacht van 15 mei is een merrieveulen van Le Formidable geboren. Moeder is de Elite Sport merrie Contessa Domino v.Johnson x D-Day zij loopt Z2 dressuur. Haar moeder Tiene was ook Z2 , haar broers en zus Blizzard Domino v.Johnson is Lichte Tour, Domino Day v.Krack C is ZZL en Hurricane Domino v.Charmeur is ook ZZL

Merrieveulen van Carrera VDL

donderdag 14 mei 2020

In de middag van 14 mei is een merrieveulen van Carrera VDL geboren. Moeder is Betessa v.Clarimo x Alboretto. Uit deze merrielijn komen o.a.Candilla v.Candillo Z-spr/1.30m en Cronus v.Coronas 2 ook Z-spr/1.30m.

Merrieveulen van Desperado

donderdag 14 mei 2020

In de nacht van 14 mei is een merrieveulen van desperado geboren. Moeder is de Elite Ibop Prok Sport merrie Happachiona v.Apache x Ferro. Ze heeft zelf Z2 dressuur gelopen. Halfbroer El Dorado v.Lord Leatherdale loopt Lichte Tour. Uit deze merrielijn komen nog vele hooggeklasseerde sportpaarden, dressuur en springen o.a. Armani v.Clint Eastwood ZZL, Palona v.Fluhlingshaft ZZL en Hassan v.Voltaire ook ZZL.

Terug naar boven