Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Totilas

zaterdag 27 juni 2020

In de voormiddag van 27 juni is een hengstveulen van Totilas geboren. Moeder is de Z1 dressuur, Ster, Prok, Ibop merrie Zélé Coeur A v.Stedinger x Voltaire. Uit deze moederlijn komen o.a. 2 internationale Grand Prix paarden te weten Beijing A v.UB40 en Vienna A v.Sandro Hit en Genéve A v.Bretton Woods is ZZL en er komen nog veel meer hoog geklasseerde sportpaarden uit deze merrielijn.

Hengstveulen van Silver Royal

zaterdag 27 juni 2020

In de vroege morgen van 27 juni is een hengstveulen van de Oldenburger Silver Royal geboren. Moeder is Odieana v.Rubinstein I x Akzent II, deze merrie is een halfzus van voormalig Grand Prix paard Deveraux Old v.De Niro van Sanneke Rothenberger, als kroon op hun gezamelijke loopbaan wonnen ze in 2016 3 gouden medailles op de europese U25 Grand Prix Kampioenschappen in Hagen. Als 6 jarige werd Deveraux ook al Wereldkampioen jonge rijpaarden samen met Miranda Rongen, die hem opgeleide.

Hengstveulen van Kjento

zondag 21 juni 2020

In de avond van 21 juni is een hengstveulen van Kjento geboren, uit onze Elite Preferent Prestatie EPTM Sport merrie Vanea v.Rousseau x Houston. Vanea is de grootmoeder van Ghandi, ze is ook de moeder van Internationaal PSG/Inter I Fellow v.Amazing Star en van ZZZ-drs Espoir v.Tuschinski, zelf is ze Z2 dressuur en haar volle zus Zodea is PSG/Inter I en halfbroer Dendea v.Zenon is PSG/Inter I, en er komen ook nog vele hoogeklasseerde dressuurpaarden meer uit deze merrielijn.

Merrieveulen van For Ferrero

donderdag 18 juni 2020

In de nacht van 18 juni is een merrieveulen van For Ferrero geboren. Moeder is de 4 jarige Mortelhoeve's Linelia v.Guardian S x Voice. Uit deze merrielijn  komen al enkele Z2 dressuurpaarden en Voyager v.Jazz was een aangewezen hengst.

Merrieveulen van For Ferrero

woensdag 17 juni 2020

In de nacht van 17 juni is een merrieveulen van For Ferrero geboren. Moeder is Donné v.Voice x Jazz. Uit dezemerrielijn komen o.a. 2 Grand Prix paarden Armandi v.Gribaldi en Bekelaars Don Diego v.Valeron en  Woodstock v.Jazz loopt internationaal Inter I.

Terug naar boven