Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Karmel van de Watering

zondag 22 maart 2020

In de avond van 22 maart is een merrieveulen van Karmel van de Watering geboren. Moeder is Star des Etisses v.Flipper d'Elle x Quidam de Revell. De merrie heeft al 2 goedgekeurde zonen, Kaptein van de Watering v.Berlin is goedgekeurd bij het BWP, en Nector van de Watering v.Sandro Boy bij het AES. Vader Karmel van de Watering v.Diamant de Semilly x Quick Star, springt internationaal op hoog niveau met Jens Fredericson uit Zweden.

Merrieveulen van Grandorado TN

vrijdag 20 maart 2020

In de vroege morgen van 20 maart is onze merrie Arite RV v.Indoctro x Voltaire x Jus de Pomme, bevallen van een mooi groot merrieveulen van Grandorado TN. Drie kinderen van Arite RV springen al op internationaal niveau, Aviator Z (Q Bestseller Z) v.Breitling LS springt met Laura Hite USA int. 1.40m, en Nina Rite EZ ZZ/1.35m met Bader Mohammed Alfard KSA, en El Capone E v.Clinton is ook ZZ/1.35m. Uit deze moederlijn komen talrijke sportpaarden en goedgekeurde hengsten.

Merrieveulen van Chacco Blue

vrijdag 20 maart 2020

In de nacht van 20 maart is een groot sterk merrieveulen van Chacco Blue geboren. Moeder is de Elite Sport merrie Golden Girl v.Goldfever I x Candillo. Deze merrie heeft internationaal 1.45m gesprongen en in het Nederlands team junioren en young riders gezeten, haar moeder sprong ook op 1.50m niveau, en ze is de halfzus van KWPN GGK hengst Everto v.Harley VDL. Dochter Christien v.Vaillant springt internationaal 1.40m.

Merrieveulen van Viper Z

donderdag 19 maart 2020

In de avond van 19 maart is een merrieveulen van Viper Z v.Vigo d'Arsouilles x Granus geboren, deze hengst komt uit dezelfde moeder als Padinus. Moeder van dit veulen is Andimeza Z v.Andiamo x Hamlet, het eerste veulen voor deze 4 jarige merrie.

Hengstveulen van Comilfo Plus Z

zondag 15 maart 2020

Vroeg in de morgen van 15 maart begon de bevalling van de Staatpremie 1.45m springmerrie Veritas v.Corrado I x Libertino I. Omdat het niet echt vorderde, de merrie gecontroleerd, en kwam tot de conclusie dat het veulen in stuit lag, dit kan levendbedreigend zijn voor merrie en veulen. De merrie had nog geen persweeën, daarom besloten om snel naar een kliniek te gaan, mocht een keizersnede nodig zijn ben je daar op de juiste plek. Maar gelukkig met veel vrouwenpower wisten we het veulen veilig ter wereld te brengen.

Terug naar boven