Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Machno Carwijn

zaterdag 13 juni 2020

In de nacht van 13 juni is een hengstveulen van de ponyhengst Machno Carwijn geboren, deze hengst is 4 x Zwitsers kampioen en 2 x Europees kampioen springen bij de pony's geweest. Moeder is de 4 jarige Gipsy's Jillz II BK v.Grand Slam VDL x W-Gipsy v.Kantjes Korporaal, deze pony de grootmoeder van het veulen dus was Nederlands Kampioen D-ZZ, en was Internationaal Grand Prix springen en zat in het Nederlands team.

Merrieveulen van Flipper d'Elle

donderdag 11 juni 2020

In de avond van 11 junil is een merrieveulen van Flipper d'Elle geboren. Moeder is Maaike van de Watering v.Diamant de Semilly x Kannan. Uit de directe merrielijn komen verschillende paarden die op hoog niveau sprongen o.a. Never des Etisses v.Quidam de Revel 1.60m-spr. en Kingdom v.Quidam de Revel 1.50m-spr. en nog meerdere 1.40m springpaarden.

Merrieveulen van Chilli Willi

woensdag 10 juni 2020

In de nacht van 10 juni is een merrieveulen van Chilli Willi v.Casall 1.60m-spr. geboren. Moeder is ook een voormailig internationaal springpaard Watch Me, stamboeknaam Werenia M v.Cantos x Wolfgang  Sport 1.50m/spr. Uit deze merrielijn komen o.a. ook de internationale springpaarden Extreme M v.Vaillant 1.45m, J'Adore v.Zavall VDL 1.30m, Gerenia v.Cantos 1.35m en Irenus v.Up to Date 1.30m.

Merrieveulen van Desperado

maandag 8 juni 2020

Het tweede merrieveulen van Desperado laat in de avond van 8 juni kwam een paar minuten voor middernacht dit keer een bruine. De merrie is de in het Hannoveraner Verband ingeschreven Love Story T.K. v.Londonderry x De Niro

Merrieveulen van Desperado

maandag 8 juni 2020

In de avond van 8 juni twee merrieveulens van Desperado geboren als eerste deze grote zwarte, haar moeder is Elaruta  v.Johnson x Boy B, haar volle broer Doerak loopt ZZZ dressuur. Halfzus Uivertje Ruta v.Jazz loopt PSG in de USA en halfbroer Wervel v.Redford loopt Z1 in Nederland. Uit de verdere moederlijn komen nog vele paarden die op hoog niveau zijn uitgekomen in zowel het dressuur, springen en eventing.

Terug naar boven