Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Le Formidable

zaterdag 6 juni 2020

In de avond van 6 juni is een hengstveulen van Le Formidable geboren. Moeder is de Ster, Voorlopig Keur, Prok merrie Cartier v.Flemmingh x Don Primaire. Uit deze stam komen in ieder geval 11 hoog opgeleide dressuurpaarden o.a. Pasternak v.Gribaldi Grand Prix, Elton John v.Jazz PSG en Freule van Wittestein v.Oscar ZZL

Hengstveulen van Congress

zaterdag 6 juni 2020

In de nacht van 6 juni is een hengstveulen van Congress v.Cornet Obolensky geboren.Moeder is de 22 jarige Reine v.Flemmingh x Rex Magna. Haar zoon Duc de Keriheul v.Padinus springt op 1.40m Uit deze merrielijn komen ook twee Internationale springpaarden die met Gyy Williams uit GBR Grand Prix liepen namelijk Orage v.Dominard en Titus v.Lancelot. Ook Anthonis v.Celano is een Int. 1.60-GP paard, en nog vele andere hooggeklasseerde paarden komen voort uit deze lijn.

Merrieveulen van Jameson RS2

vrijdag 5 juni 2020

In de nacht van 5 juni het tweede veulen geboren, het is een merrie van Jameson RS2. Moeder is de Ster, Voorlopig Keur, Prok merrie Kadancette v.Govenor x San Remo. Uit deze lijn komen vele hooggeklasseerde dressuurpaarden o.a. Rebus v.Flemmingh ZZL, Vradin v.Gribaldi Int. Grand Prix, Skyline v.Democraat Lichte Tour, Rifradin v.Gribaldi Int. GP-U25, Diehard v.Johnson ZZZ, Four Motion v.Negro Lichte Tour en Zione v.Negro ZZZ.

Merrieveulen van Vitalis

vrijdag 5 juni 2020

In de nacht van 5 juni is een merrieveulen van Vitalis geboren. Moeder is de Elite Ibop Prok merrie Fendi v.Bordeaux x Bolvorm's Landtanzer. Fendi behaalde met de Ibop een mooie score van 80 punten. Uit deze merrielijn komen ook Baruch v.Painted Black Zware Tour, Wonder v.Gribaldi Lichte Tour en Deauville v.Johnson ZZL-dressuur

Merrieveulen van Kid Kannan van de Nethe

dinsdag 2 juni 2020

In de avond van 2 juni is Una Donna v.Unique II Drum van het Juxschot x Hercas bevallen van Kid Kannan van de Nethe. Una Donna heeft in het verleden in het verleden in de sport gelopen op internationaal Z-sp/1.30m. En uit dezelfde moederlijn komt ook het internationaal 1.45m springpaard Hinneke van het Eelshof v.Quickfeuer van Koekshof.

Terug naar boven